Cooky párját még nem láttuk ilyen dögösnek: hófehér selyemruhában lejtett
Cooky zongorán kísérte Debórát, aki vadító táncmozdulatokat mutatott be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, a jó táncos ismérve, hogy nem pusztán betanulja a lépéseket, hanem a szívéből mozog. Cooky párja, Szécsi Debóra bebizonyította, mennyire igaz ez az állítás, legújabb YouTube-videójában egészen új oldaláról mutatta meg magát.

A 23 éves szépség Instagram-oldalán legtöbbször édesanyaszerepben tetszeleg, általában cuki fotókat posztol két kisfiáról, Kevinről és Nátánról, illetve férjével is előszeretettel szelfizik. Ám azt kevesen tudják róla, hogy tehetséges táncos, ezért úgy döntött, vadonatúj Debi’N Time névre keresztelt csatornáján erről a képességéről is számot ad a követőinek.

Cooky párja dögösen táncolt

Régóta álmodott arról, valamint nagyon készült rá, hogy bebizonyítsa, mennyire a vérében vannak a dögös mozdulatok, a siker pedig nem maradt el, követői valósággal elámultak a felvétel láttán.

Nem csak azt imádták, ahogy a sztáranyuka a csípőjét tekergette, hófehér ruhája is telitalálat volt: egy elegáns selyemdarabot választott, ami remekül illet a videó környezetébe, hiszen a helyszín is a tisztaság színében pompázott.

Tartogatott még egy meglepetést a közönségének, ugyanis szerelmét ültette a zongora mögé, aki meghitt dallamokkal festette alá az előadást. A rádiós is meglepte rajongóit, akik leginkább humoráról és szókimondásáról ismerték őt. Ezúttal megláthatták, milyen romantikus lélek.

Nem csoda, hogy záporoztak a dicsérő kommentek az Instagramon és a videó alatt is. Sokan nem tudtak betelni azzal, hogy a látottak mennyire kifejezik a kettejük közti szerelmet, míg mások kijelentették, hogy órákig képesek lennének nézni, ahogy Debóra mozog.

Ördög Nóra csipkeruhái

2020. augusztus 3-án vadonatúj részekkel visszatért a TV2 főzőshow-ja, a műsorvezető szerepét ezúttal is Ördög Nóra látta el, aki egy álomszép kreációban debütált a műsorban. Képes összeállításunkban nem csak azt láthatod, milyen ruhát viselt a MasterChef VIP új évadában, de összegyűjtöttük a legszebb csipkeruháit. Melyik a kedvenced?

Ezt is szeretjük