Cooky és párja összeöltöztek a fiaikkal: Kevin és Natan ilyen nagyok már
Cooky és Szécsi Debóra nagyobbik fia már négyéves, kisebbik csemetéjük pedig augusztusban múlt kettő.

cooky-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szelba Christian George vagy, ahogy egy ország ismeri, Cooky öt esztendeje boldog 27 évvel fiatalabb párja, Szécsi Debóra oldalán. A nagy korkülönbség miatt a kapcsolatuk elején sokan támadták őket, ám mára alig szembesülnek negatív kritikával.

Nem csoda, hogy kevesebb kritizálójuk akad, megannyi műsorban bebizonyították, nem számít a koruk, hiszen remekül összepasszolnak. A Life TV Van életünk című realityjében a családi mindennapjaikat mutatták meg a kamerák előtt, a Dancing with the Starsban pedig azt láthattuk, hogy a táncparketten is kiegészítik egymást.

Cooky és párja összeöltöztek a fiaikkal

Családi fotóikról is árad az összhang. Fiaik úgy nőnek, mint a gomba: Kevin januárban ünnepli a negyedik születésnapját, Nátán pedig augusztusban múlt kétéves. A tündéri lurkókról aranyos fotó készült a Hot! magazinba, az ünnepek alkalmából összeöltöztek a szüleikkel.

A képek elárulják, külsőre Kevin hasonlít jobban az édesapjára, míg Natan vonásaiban inkább az édesanyját lehet felfedezni. Személyiségüket tekintve is hasonló a felállás.

- Az már most látszik, hogy Kevin mindent szeret kipróbálni, de gyorsan feladja a játékokat. Ha elsőre nem megy a kirakós, akkor inkább otthagyja. Nátán akaratosságában szintén magamra ismerek. Addig mondja a dolgokat, amíg úgy nem történik, ahogyan szeretné. Mindkettejüknek próbálom megtanítani, hogy ez miért nem jó - mesélte a sztáranyuka a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A büszke apuka fontosnak tartja, hogy gyermekei már most megismerkedjenek az anyanyelvével: Kevin már franciául köszön a nagymamájának.

cooky és debi
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- Okos gyerek, és már azt is érti, hogy az apukája francia. Későn kezdett beszélni, hiszen egyszerre három nyelvet hallgatott otthon: tőlem sokat hallotta a magyar mellett a franciát is, miközben angolul nézett videókat - magyarázta a rádiós.

Pápai Joci lánya

Pápai Joci a hétköznapokban boldog férjként és büszke, kétgyermekes családapaként éli az életét. Feleségével, Anitával két év együttjárás után, 2004-ben kötötték össze az életüket, majd nem vártak sokat a családalapítással. Lányuk, Hanna 2005 januárjában, fiuk, Zalán 2012-ben született. Képeken az énekes legidősebb gyermeke, Hanna.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük