Cooky párja végre megmutatta nagy babapocakját - Kamuterhességgel vádolták korábban
Cooky párja, Debóra megmutatta, milyen nagy már a babapocakja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky és menyasszonya felháborodtak azokon a vádakon, amiket a kommentelők zúdítottak a kismamára: sokan azt állították, a műsorvezető és 27 évvel fiatalabb szerelme átverik az országot, mivel Szécsi Debóra babapocakja egyáltalán nem látszik, igazából nem is terhes. A 49 éves műsorvezető és párja múlt héten a FEM3 Caféban fakadt ki a rosszindulatú feltételezések miatt, most pedig végre azt is megmutatták, hogy a vádak alaptalanok, Debórának szépen gömbölyödik a babapocakja. 

Az Instagram-oldalukra töltöttek fel egy családi fotót, melyen Cooky, a kisfiuk, Kevin és Debóra látható - utóbbi fehérneműt visel, így az ötödik hónap végén, a hatodik hónap elején, a 23. hétben lévő kismama babapocakja szembetűnő. "Ez a kép mindent megmagyaráz...!" - írták a fotóhoz, ami az Instagramon tekinthető meg

"Senkinek semmit nem kell megmagyarázni! Gyönyörű család vagytok! Mert nincs hatalmas hasad, attól meg gyönyörű kismama vagy! (Nekem se volt nagy hasam tudom milyen mikor mindenki ezzel jön!) Amúgy a képeket elnézve vagy bő ruhába vagy pont olyan szögből van fényképezve, hogy nem látszik!"  

"Nagyon jó kép lett. Nagyon szép család vagytok! És nincs olyan, hogy magyaráz. Már rég tudtuk, hogy babátok lesz. Nekem a 20. hétig nem is látszott semmi. Jó babavárást kívánok" - olvasható a kommentek között. 

A FEM3 Café április 24-i adásában Cooky felháborodottságának adott hangot: azt mondta, nem érti, hogyan merül fel az unatkozó emberekben olyan vád, hogy ők csak a hírekbe akartak bekerülni, a párja valójában nem is terhes. Egy gyermek életével sosem viccelne, másrészt nem hazudna az embereknek, mert akkor elfordulnának tőle. Augusztusban-szeptemberben úgyis megérkezik a baba, akkor minden kiderül. 

- Nem azzal van baj, hogy valaki kommentel, csak, amikor azt mondják, hogy egy élettel akarsz szórakozni, akkor azt mondom, hogy ezt már azért nem. Az volt a legnagyobb problémájuk, hogy már a 22. hétben vagyok, és nincs hasam. Kevinnél, ha nagy pulcsit vettem fel a kilencedik hónapban, akkor volt, aki nem vette észre, hogy terhes vagyok - mondta a műsorban Debóra.

A legcukibb magyar sztárcsemeték

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a fiúcskákat, akikért nemcsak a szüleik és a családjuk bolondul, de az Instagramon vagy a Facebookon már most megdobogtatják a női szíveket, valahányszor egy-egy új fotó kerül ki róluk. Köztük van Cooky, Vasvári Vivien vagy Szabó Zsófi kisfia is. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük