Cooky élő adásban hozta magát kínos helyzetbe - A rádiós nyelvtudása okozta a galibát
Egy félreértés miatt találta magát ciki helyzetben Cooky.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky 1994-ben kezdte el karrierjét az országban lemezlovasként, ekkor még egy szót sem beszélt magyarul, de kitartásának hála, hamar elkezdte elsajátítani a nyelvet.

Húsz év elteltével ugyan nem beszéli tökéletesen, de a rádiósnak pont francia akcentusa vált védjegyévé. Egyszer azonban csúnyán pórul járt hiányos nyelvtudása miatt.

Cooky félreértése

2012 óta vezeti saját kívánságműsorát a Music FM csatornáján, amelynek lényege, hogy a hallgatók betelefonálhatnak, és dalt küldhetnek valakinek. Ezeket a hívásokat általában egy jóízű szóváltás követi, ám egyszer ez viccesebbre sikerült a kelleténél.

cooky-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A sztár Szulák Andrea műsorában számolt be a ciki sztoriról, ami pályája elején esett meg vele. A történet hallatán az adás többi vendége is a hasát fogta a nevetéstől.

- Adásban voltam, a kívánságműsort vezettem, mint ahogy a mai napig teszem. Egyszer csak hívott egy hölgy. Megkérdeztem, hogy hívják és, hogy mivel foglalkozik – mesélte a Nyugi! Köztünk marad című talkshow-ban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hölgy válasza nagyon összezavarta, ugyanis elmondta, hogy örömlányként keresi a kenyerét. Akkor még nem értette, hogy mit takar a kifejezés, így elég kínos dolgot kérdezett tőle.

- Azt kérdeztem tőle, hogy "Akkor te mindig boldog vagy?" Ezt mondtam, mert nekem az öröm azt jelenti, boldogság. Ezután ahogy körbenéztem, láttam, hogy minden kollégám majdnem bepisilt a nevetéstől, én meg nem értettem, mi olyan vicces.

cooky-life-tv
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Miután kikapcsolta a mikrofont, végére járt, hogy mégis miért kaptak röhögőgörcsöt a körülötte lévők. Ekkor elmagyarázták neki, hogy mit jelent pontosan az örömlány szó, mire Cooky azzal mentette magát, hogy elkezdett poénkodni.

- Én, mint egy hülye, azzal védekeztem, hogy megkérdeztem: "nem volt igazam? Hát boldog, nem?" Ez volt a nagy félreértésem.

Cooky 2 éves kisfia

Cooky élete két év alatt hatalmas fordulatot vett: az ötvenéves műsorvezető, aki a jövőben főállású pilótaként kíván dolgozni, kétszeres apuka lett. Menyasszonya, Szécsi Debóra 2018. január 23-án adott életet az első kisfiuknak, Kevinnek, akit 2019 augusztusában követett kisöccse, Nátán. 

Ezt is szeretjük