Új férfi van az életében! A magyar sztár a reggeli műsorban szólta el magát
A részletek
Cinthya Dictatorból a Mokkában bukott ki: új férfi van az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator szeptember elején esett át egy fájdalmas szakításon: közelgő esküvőjük helyett különváltak útjaik Varga Viktor énekessel.

Az extravagáns lány úgy tűnik, hamarabb felállt a csalódás után, mint azt gondolta, a TV2 Mokka című műsorában ugyanis elszólta magát: új férfi van az életében. 

Új férfi van az életében

Azok az egyedülállók, akik megelégelték az állandó faggatást, miért nincs még párjuk, egy internetes oldalon választhatnak maguknak egy kitalált álbarátot vagy álbarátnőt. Tőlük szerelmes sms-eket és hangüzeneteket, valamint kisebb figyelmességeket kaphatnak, ezzel leszerelve a kellemetlen kérdéseket feltevőket.

Cinthya Dictator a műsor egyik vendégeként azt mondta, nem érti azokat, akik felteszik a kérdést: miért nem találtál még magadnak párt? Szerinte a szerelmet nem lehet keresni, az vagy rátalál valakire, vagy nem.

- Ha rám talál, akkor nyilván nem fogok ellenkezni, viszont én nem érzem most sem rosszul magam. Élvezem, hogy van mindenre időm, nem kell hazarohannom senkihez. Viszont ha úgy adódik, hogy találkozom egy olyan fiúval, akkor az is jó lesz - mesélte.

Kárász Róbert műsorvezető rögtön le is csapott az utolsó mondta, és megkérdezte, Cinthya az idei Story-gálán egyedül volt-e. A választ előre tudhatta, hiszen ő maga is jelen volt a rendezvényen, láthatta, hogy Cinthya egy fiatalemberrel turbékolt a parti végén. 

- Nem. Upsz! - takarta el a száját Cinthya, mintha olyasmi szaladt volna ki rajta, amiről nem szeretett volna beszélni.

Kárásznak Demcsák Zsuzsa segítségével annyit sikerült csak kiszednie az Édes Élet egykori szereplőjéből, hogy kísérőjével közel kerültek egymáshoz, a fiatalember nem tűnt el az életéből, de kapcsolatukról nem kíván beszélni.

Fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük