Ő Cinthya Dictator igézően kék szemű testvére - Te tudtad, hogy van egy öccse?

Cinthya Dictator közös fotót posztolt az öccsével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cinthya Dictator évekkel ezelőtt került a rivaldafénybe, a fotóművész lány még a mindennapjaiba is bepillantást engedett a Super TV2 Édes élet című reality műsorában, amelyben volt párjával szerepeltek. 

Sokszor saját maga a modellje, a művészi fotókat az Instagram-oldalán is megosztja, és szívesen posztolt szerelmével, Molnár Tamás énekessel közös képeket is. 

Cinthya Dictator testvére

Ma már a magánéletéről is csak ritkán beszél, a családjáról pedig még kevesebbet nyilatkozik. Sokáig azt sem tudtuk, hogy van egy testvére, idén januárban posztolt vele először közös fotót. "A világon a legszerencsésebb ember vagyok, hogy ilyen családom van! #alegjobbtestvéraföldön" - írta akkor a képhez.

A harmincéves sztár most ismét kitett két közös felvételt az öccsével, amik ráadásul ezúttal színesek, így nagyon szembetűnő, hogy mindkettejüknek igéző, világoskék szeme van. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙💙💙 #mybrother

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna és gyönyörű húga le sem tagadhatnák egymást

Kiss Ramóna és a húga között nagyon szoros a családi kötelék: a színésznő-műsorvezető kisgyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. Máig naponta beszélnek telefonon, beavatják egymást a titkaikba.  

Ezt is szeretjük