18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 71 éves Cicciolina mellei majdnem kiestek a ruhájából: villantós estélyiben partizott

Cicciolina nagyon mélyen dekoltált estélyiben jelent meg egy eseményen.

cicciolina-cover

Staller Ilona, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Cicciolina a ’60-as években kezdett modellként dolgozni a magyar M.T.I. nevezetű modellügynökségnél. Később botrányhősnőként, színésznőként, pornósztárként és énekesnőként lett ismert hazánkban és Olaszországban.

Provokatív kijelentéseivel és polgárpukkasztó viselkedésével sokszor került a figyelem középpontjába.

Cicciolina melle

Az öltözködési stílusára sem volt soha jellemző a visszafogottság, 71 éves korában sincs ez másként, a mai napig szeret bevállalós darabokban mutatkozni. Így tett BOYS Drink&Show nevű klub egyik eseményén is, ahol mellvillantós estélyiben partizott. A csillogós, mélyen dekoltált darab nem bízott sokat a fantáziára.

Több képet is közzétett az Instagram-oldalán, ami a rendezvényen készült, akadtak olyanok is, amelyeken pikáns szögben kapták le a fotósok. A ruhából szinte kiestek a mellei, az anyag többet mutatott kebléből, mint amennyit takart.

A kommentelők között nagy sikert aratott a bevállalós estélyi. A magyar és olasz követők egyaránt bókokkal halmozták el. Utóbbiak közül sokan csak annyit írtak: "bellissima” azaz gyönyörűség.

Cicciolina fürdőruhában

Cicciolinát az Instán közel 70 ezren követik, ide tett ki egy fürdőruhás fotót is magáról: a szexi kivágott, rózsaszín darab a melleire terelte a figyelmet, és azt is bárki megállapíthatja, hogy szűrők ide vagy oda, nyugdíjasként is irigylésre méltó az alakja.

Cover-fotó: RTL/Celeb vagyok, ments ki innen! (2017)

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük