Cicciolinát fel sem ismerni a 80-as években készült címlapon: nagyon másképp nézett ki

Cicciolina olyan magazinborítókat töltött fel az Instagramra, amelyek a húszas és harmincas éveiben készültek róla.

cicciolina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cicciolina azon sztárok közé tartozik, akik rendkívül aktívak a közösségi médiában. Előfordul, hogy naponta többször is közzétesz egy, két, esetleg több fotót az oldalán. 

A tartalmai között szerepelnek aktuális képek, de van, hogy nosztalgia gyanánt régi fényképekből szemezget.

Cicciolina fiatalon

Egymás után négy vintage címlapot osztott meg, amelyek a ’80-as években készültek róla. A magazinborítók között akad pikánsabb felvétel, amelyen mindössze egy tangát visel, és olyat is feltöltött, amelyen egy halászhálóval takarta a testét.

Az 1951. november 26-án született botrányhősnő a húszas évei végén, harmincas évei elején járt, amikor ezek a képek készültek róla. Egészen másként festett ekkor, mint ahogy hazánkban a legtöbb ember fejében él. A Skorpio nevű lapnak 1980-ban állt modellt, virágkoszorúval a fején így nézett ki 29 esztendősen:

Az Il Monello egy közeli arcképét tette ki a címlapra. Ezen jól látszik, mennyire másképp festett akkor. Nem tagadja, több plasztikai műtéten is átesett az évek során, ez a felvétel minden bizonnyal a beavatkozások előtt készült.

Nézd meg Karda Bea melltartó nélküli képét a '80-as évekből!

Karda Beáról jó pár fotósorozat készült, némelyek esetében azt is bevállalta, hogy többet mutasson a bájaiból. 1981-ben, 31 esztendős korában egy szál mellényben kapták lencsevégre, ami alá melltartót sem húzott.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük