A Celeb vagyok egyik játékosa váratlanul összeesett: feladta, miután kórházba szállították
A Celeb vagyok, ments ki innen! hétvégi adásában egy játékos feladta, egy kiesett.

sebestyen-balazs-vadon-jani-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Celeb vagyok, ments ki innen! pénteki adásában derült ki, hogy a Bokorember néven emlegetett, titokzatos játékos nem más, mint Zámbó Krisztián

A Bátorságpróbán nyújtott teljesítményével sikerült jóllakatnia az éhes táborlakó celebeket, akik nem csupán a pizzának, de neki is nagyon örültek. Nem sokáig, ugyanis az énekes önszántából búcsút intett a reality műsornak. 

Zámbó Krisztián feladta a Celeb vagyok, ments ki innen!-t

- Egy olyan hírünk van, ami még soha nem történt meg Celeb vagyok, ments ki innen! történetében, egyik szériában sem, ugyanis az egyik játékos a tegnap történek után úgy döntött, feladja a küzdelmet. Az ő saját döntése volt, mi megértjük, elfogadjuk - jelentette be a hétvégi adás elején Sebestyén Balázs.

zambo-krisztian
Fotó: RTL Magyarország

A dzsungellakók vidám falatozásának Zámbó Krisztián rosszulléte vetett véget: váratlanul összeesett. A pillanatokon belül érkező orvosi segítségnek köszönhetően az énekes már saját lábán hagyta el a tábort, majd kórházba vitték, ahonnan a vizsgálat után kiengedték. A 42 éves sztár úgy döntött, hogy legnagyobb sajnálatára bár, de nem folytatja a játékot. Saját bevallása szerint még nincs csúcsformában, de már jobban érzi magát.

tallos-rita
Fotó: RTL Magyarország

A Celeb vagyok, ments ki innen hétvégi adásának egy kiesője is volt: a nézői szavazatok szerint Janicsák Veca és Lengyel Ferenc maradhat a táborban, és Tallós Rita számára véget ért a játék.

Vadon Jani kirúgása

Vadon a Z+ csatornánál Sebestyén Balázzsal dolgozott együtt, azonban a közös munka mindössze egy évig tarthatott, ugyanis Vadont kirúgták a zenecsatornától. A portás közölte vele, nem engedheti be az épületbe.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük