Caramel felesége és két gyermeke egy fotón: Szofinak pont olyan hosszú haja van, mint az anyukájának
Caramel családi képétől te is elolvadsz, nagyon édes a kis Szofi és Miron baba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Molnár-Szilágyi Szilvi életük egyik legszebb időszakát élhetik most át. 2014-ben megszületett kislányuk, Szofi, ezután egy évvel össze is házasodtak. 

Második gyermekük, Molnár Miron Ferenc 2022 november elsején látta meg a napvilágot. Karácsonykor Szilvi idilli hangulatú képet posztolt a családjukról.

Caramel családja 

A megható fényképen az énekes szorosan átöleli feleségét és kislányát, miközben Miron baba fejére nyom egy puszit. Mindannyian nagyon boldogok, hogy együtt lehetnek, ezt hűen tükrözi a képük is.

„Boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!" Az lenne jó, ha minden nap karácsony lenne, akkor az emberek összefognának, hogy tovább vigyék az örökséget. Bernard Moitessier” - írta a képhez az édesanya.

A fényképen láthatjuk, hogy a nyolcéves Szofi haja éppen olyan gyönyörű és hosszú, mint Szilvié. Csokoládészínű tincsei lágyan omlanak a hátára, miközben édesapját öleli.

A kommentelők imádták ezt a tartalmat, többen megjegyezték, hogy Miron nagyon édes kis hajas baba és biztosan édesapjára fog hasonlítani, amikor felnő.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreinek babafotója

A csöppségeket novemberben édesanyjuk karjában kapta lencsevégre még a kórházban. Édesen pihentek a színésznő mellkasán az indulás előtt.

Ezt is szeretjük