Caramel felesége és két gyermeke egy fotón: Szofinak pont olyan hosszú haja van, mint az anyukájának

Caramel családi képétől te is elolvadsz, nagyon édes a kis Szofi és Miron baba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Molnár-Szilágyi Szilvi életük egyik legszebb időszakát élhetik most át. 2014-ben megszületett kislányuk, Szofi, ezután egy évvel össze is házasodtak. 

Második gyermekük, Molnár Miron Ferenc 2022 november elsején látta meg a napvilágot. Karácsonykor Szilvi idilli hangulatú képet posztolt a családjukról.

Caramel családja 

A megható fényképen az énekes szorosan átöleli feleségét és kislányát, miközben Miron baba fejére nyom egy puszit. Mindannyian nagyon boldogok, hogy együtt lehetnek, ezt hűen tükrözi a képük is.

„Boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!" Az lenne jó, ha minden nap karácsony lenne, akkor az emberek összefognának, hogy tovább vigyék az örökséget. Bernard Moitessier” - írta a képhez az édesanya.

A fényképen láthatjuk, hogy a nyolcéves Szofi haja éppen olyan gyönyörű és hosszú, mint Szilvié. Csokoládészínű tincsei lágyan omlanak a hátára, miközben édesapját öleli.

A kommentelők imádták ezt a tartalmat, többen megjegyezték, hogy Miron nagyon édes kis hajas baba és biztosan édesapjára fog hasonlítani, amikor felnő.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreinek babafotója

A csöppségeket novemberben édesanyjuk karjában kapta lencsevégre még a kórházban. Édesen pihentek a színésznő mellkasán az indulás előtt.

Nagy Ervin fotója ikreiről: Borbély Alexandra karjában a cuki hajas babák

Nagy Ervin megmutatta az egy hónapos csemetéket az Instagramon. Borbély Alexandrával nem győzték fogadni a gratulációkat.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük