ByeAlex az Eurovízión még nagyon másképp nézett ki - 7 év alatt így megváltozott
ByeAlex 2013. május 18-án lépett fel az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pontosan hét évvel ezelőtt lépett színpadra ByeAlex a Kedvesem című dallal a Stockholmban megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. Facebook-bejegyzésében azt írta, sosem akart kijutni, a kiadója viszont azt szerette volna, hogy megismerjék, ezért beadták az egyik szerelmes dalát A Dal című válogatóműsorba. 

Egy fellépése sem volt korábban, mégis megnyerte a műsort. Az eredménnyel sokan nem voltak elégedettek, be is másolt néhány kritikát, hogyan szapulta 2013-ban Sarka Kata, Hajdú Péter vagy éppen Győzike. 

ByeAlex 7 évvel ezelőtt lépett fel az Eurovízión

"Sokat változtam azóta, mégis hatalmas nagy stílus volt ez a forma, amit akkor kitaláltam magamnak. Mindenki, minden rendezvényen ByeAlexnek öltözött be akkoriban. Ugyan azóta már ezerszer megugrottam azt a dalomat, mégis büszke vagyok rá.

Semmi botrányos nem volt akkor se a dalomban se a viselkedésemben, mégis kivertem a plafont. Pedig csak egy csávó voltam, aki viccesnek tartotta ezt a viseletet, és 10x annyit olvasott, mint a körülötte levők. Azóta sokan, akik szidtak, haverjaim lettek. " – írta közösségi oldalán. 

Az Eurovízión a tizedik helyet szerezte meg, ami 2013-ban a harmadik legjobb eredmény volt Bayer Friderika 4. és Rúzsa Magdi 9. helye után. Aztán 2014-ben Kállay-Saunders András az 5., 2017-ben pedig Pápai Joci a 9. helyen végzett, így ByeAlex az ötödik legjobb helyet tudhatja magáénak a magyar fellépők közül, ami még mindig szép eredmény. 

Ahogy bejegyzésében is írta, a 35 éves zenész stílusa és külseje is rengeteget változott az elmúlt hét évben. 

Pápai Joci 24 évesen és most

Pápai Joci karrierje akkor lendült nagyot, amikor 2017-ben Origo című dalával képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. 2005-ben jelentkezett a Megasztárba, a tehetségkutatóban a vigaszágas körig jutott, így már nem került be az élő műsorokba. Ez persze nem vette el a kedvét a zenéléstől.

Ezt is szeretjük