Gáspár Laci ma 40 éves - Elképesztően megváltozott a 2003-as Megasztár óta
Gáspár Laci 16 év alatt rengeteget változott.

gaspar-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Lacit 2003 őszén ismerte meg az ország a TV2-n futó, Megasztár című tehetségkutatóban, ahol harmadik helyezést ért el, 2004 áprilisában a műsor legjobb férfihangjaként végzett. Az eltelt 16 év alatt a balassagyarmati srácból, aki addig kemény fizikai munkával kereste a kenyerét, az ország egyik legsikeresebb és legismertebb előadója lett.

Bányászból sikeres énekes lett Gáspár Laci

Gáspár Laci ma ünnepli negyvenedik születésnapját. Annak idején csak ábrándozhatott az énekesi karrierről, dolgozott útépítőként, gyertyaöntőként, volt bányász, festő és villanyszerelő, végül a helyi bútorgyárban helyezkedett el. Többször próbálkozott befutni, az 1995-96-ban megrendezett Ki Mit Tud?-on, a Kifutóban és az Üstökös tehetségkutató versenyen is indult, ám egyik műsor sem hozta meg számára az áttörést, ezért úgy döntött, hogy abbahagyja az éneklést. 2003-ban családja unszolására indult a Campona tehetségkutató énekversenyen, melyen harmadik helyezést ért el, és különdíjat kapott. Ugyanebben az évben nevezett be a Megasztárba, ahol országos ismertségre és hatalmas rajongótáborra tett szert.

- Nagyon fiatalon elkezdtem keményen dolgozni, és azt kértem mindig Istentől, hogy hadd keressek ugyanennyit hangszerrel, zenével, énekléssel. Hogy ne szét legyen törve a tenyerem, amikor megyek haza, és ne szenet köpjek még két óra múlva is, amikor hazamegyek a szénbányából. Erre vágytam, ezért jelentkeztem az első ilyen tehetségkutatóba, azonban technikai okokból megszűnt a műsor. De a zene annyira bennem volt, hogy nem bírtam magammal, elkezdtem gitározgatni. Nagyon nehezen indult be az egész - vallotta be 2017-ben az Origónak.

Az énekes 2003 óta tartó karrierje alatt külsőleg rengeteget változott: régebben kicsit mackós alakja volt, mára azonban életmódot váltott, a sok edzésnek és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően 23 kilótól szabadult meg, sokkal vékonyabb és izmosabb lett. Nézd meg, mennyit változott Gáspár Laci az elmúlt évtizedek alatt!

Ezt is szeretjük