Emlékszel Buza Sándorra a Danubius Rádióból? 64 évesen így néz ki a Cappuccino műsorvezetője
Buza Sándor egykori kolléganője, Jakupcsek Gabriella műsorában, a Jakupcsek Nightban nosztalgiázott a rádiós éveikről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ország első kereskedelmi rádiója 1986-tól indult el hódító útjára. A Danubius Rádión nemcsak a legfrissebb slágerek csendültek fel, hanem különböző műsorok is szórakoztatták a hallgatókat, amelyekben olyan egyéniségek tűntek fel, mint Geszti Péter, Rónai Egon, Boros Lajos vagy Buza Sándor.

Utóbbi neve összeforrt a Cappuccino című reggeli talk-show-val, amelyben Gundel Takács Gáborral és Jakupcsek Gabriellával közösen ébresztették az országot.

Buza Sándor a Jakupcsek Nightban

Az ikonikus hármas nem véletlenül jött össze pont így, Buza Sándor a Jakupcsek Night vendégeként emlékezett vissza, miért pont rájuk esett az alkotók választása.

buza-sándor-1
Fotó: ATV/Jakupcsek Night

- Ez egy teljesen új felállás volt Magyarországon. Egy már meglévő licencet építettek fel: három ember kellett, abból két fiú és egy lány. Elég nagy munka volt, hogy a megfelelő személyiségeket találják meg. Így alakult ki az, hogy legyen egy leader, Gábor, kellett egy nő, hiszen a másik oldalt is képviselni kellett, nekem pedig azt mondták - soha nem fogom elfelejteni -, te pedig majd leszel a szélhámos.

A cikk az ajánló után folytatódik

Utóbbi alatt azt értették, rábízták, hogy felkavarja az állóvizet, és szabad kezet adtak neki a bohóckodásra is. A trió rengeteg emléket őriz az adások felvételéről. Abban mindannyian egyetértenek, hogy a rádiózással járó életmód, azaz a hajnali kelés nem tartozott a munkakörük legkedvesebb részéhez. 

buza-sándor-2
Fotó: ATV/Jakupcsek Night

Az annál inkább, hogy egy üvegablak előtt rögzítették a műsort, amin keresztül ráláttak az utca embereire, ez pedig rengeteg vicces szituációt szült. Egyszer élőben nézték végig, amint Jakupcsek Gabriella autója váratlanul kigurult a parkolóból, miután elfelejtette behúzni a kéziféket, máskor egy rendőri igazoltatást poénkodtak végig. 

A 64 éves egykori rádiós azt is imádta, amikor kitelepültek a stúdióból, és a legkülönfélébb helyszínekre látogattak el. Viccesen hozzátette, biztosan azért ilyen fiatalosak, mert egyszer a Paksi Atomerőmű tetején jelentkeztek be.

Rákóczi Feri felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Rákóczi Ferenc és felesége, Judith, akit csak Békának becéz, mennyire összeillő párost alkotnak.

Ezt is szeretjük