30 évig volt Ötvös Csöpi szerelme - Bujtor István özvegye szívfacsaró vallomást tett
Bujtor Judit harminc év boldog házasság után veszítette el férjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bujtor István 2009. szeptember 25-én hunyt el 67 éves korában, váratlan halála az egész országot megrázta. Hazánk népszerű színészének özvegye, Bujtor Judit hét évvel imádott férje elvesztése után árulta el, hogy miként sikerült mostanra feldolgoznia a gyászt, illetve hogyan sikerült megbirkóznia szeretett társa hiányával.

Judit 30 évig volt Ötvös Csöpi megformálójának felesége, szívszorító vallomásából pedig kiderült, hogy halála után évekig nem nyúlt férje ruháihoz, és azóta sem nézte meg egyetlen filmjét sem. "Ha lezárul valami, akkor le kell zárni" - árulta el a Mokka vendégeként, majd hozzátette, hogy ugyanezért adta el négy évvel ezelőtt a tihanyi nyaralót is, ahová természetesen rengeteg szép emlék köti.

Bujtor István első feleségétől ugyan hamar elvált, ám második feleségét, Juditot három évtizeden keresztül egészen a haláláig őrületesen szerette. "Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne Judittal töltsem", mondta nem sokkal a halála előtt, ennél szebb vallomást pedig senki sem kívánhatna magának.

Bujtor Judit meghatódva nyilatkozta, hogy habár 30 közös év megadatott nekik, de akkor is rövid az idő, amit kiszabtak. Hozzátette, hogy nagyon nagy dolog volt vele ennyi időt boldogan együtt élni, és sosem unatkozott mellette. A Balatonra sem jár már, hiszen a magyar tenger sem a jó dolgokra emlékezteti, hanem sokkal inkább fájó emlékekre.

Juditnak a mai napig nagyon hiányzik férje, annak pedig nagyon örül, hogy a fiatalabb generáció tagjai között is elevenen él Bujtor István emléke. Balatonfüreden például egy szobrot emeltek neki három évvel ezelőtt, de emlékét őrzi a Bujtor István Szabadtéri Színház is, amelyet 13 évvel ezelőtt alapított Tihanyban. 

"Egy olyan egyéniség volt, akinek a félmondataira az is emlékezik, aki életében csak egyszer találkozott vele" - mondta meghatódva Bujtor Judit, majd hozzátette, hogy az idő tompítja a fájdalmat, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne gondolna férjére minden nap.

Értük rajongott a fél ország a '60-as években!

Szívtipró magyar színészek fiatalkori fotókon! Nézd meg őket te is!

Ezt is szeretjük