Brunner Márta a 90-es évek műsorvezetője volt: 51 évesen egy tanyán él férjével

Brunner Márta megmutatta, hogyan élnek a tanyán férjével, Ács Bálinttal.

Brunner Márta sóskúti tanyája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brunner Márta és férje, Ács Bálint még 2010-ben jutottak arra a döntésre, felszámolják nagyvárosi életüket, és a vidéki nyugalomban építenek közös otthont. 

Nem sokkal ezután a Budapesttől körülbelül 25 percnyi autóútra található Sóskúton találták meg álmaik netovábbját, egy gyönyörű tanyát. 

Brunner Márta sóskúti tanyája

A most 51 éves Brunner Márta annak idején nem csupán színésznőként, hanem műsorvezetőként is belopta magát a közönség szívébe. Ő volt a Mindent vagy semmit! csinos háziasszonya Vágó István oldalán. Ács Bálinttal, a Shygys egykori sztárjával immár 18 éve élnek boldog házasságban, közös tanyájukat építgetve rengeteg időt töltenek együtt. 

Brunner Márta imádja ezt az életet.
Fotó: TV2/Mokka

Számos állatot tartanak, vannak lovaik, kutyáik, macskáik, kecskéik, vaddisznóik és birkáik. Brunner Márta a TV2 Mokka című műsorában elárulta, évek óta korán reggel kel, és későn este fekszik, hogy mindannyiukat meg tudja etetni-itatni, el tudja látni. 

- Soha nem hiányzott a fajta városi pezsgés, már huszonévesen vágytam ki a természetbe. Nekem többet ér elmenni az erdőbe, akár a barátaimmal lovagolni, mint hogy beüljek egy plázába egy kávézóba. Az nem én vagyok. Nagyon boldog vagyok, ezt semmiért nem cserélném el - mesélte a kamera előtt boldogan mosolyogva Brunner Márta. 

Brunner Márta sokkal jobban szeret kirándulni, mint kávézóban ülni.
Fotó: TV2/Mokka

- Semmit nem tudtam arról, hogy a kutyán és a macskán kívül hogyan kell állatokat tartani. Elég hosszú volt a tanulópálya, hozzáedződtem ehhez. Itt mi reggeltől estig kint vagyunk, ha 30 fok van, ha mínusz 10 fok. Gyakorlatilag reggel kijövök a házból, és ha a színházi elfoglaltságaim nem szólítanak el, akkor estig kint vagyok - tette még hozzá a színésznő-műsorvezető, aki elégedettebb nem is lehetne azzal az élettel, amit férjével kialakítottak. 

Müller Attila tanyasi életre váltott

Müller Attila nevét a legtöbben 2003-ban ismerték meg a Szeress most! című sorozat szívtiprójaként. A modellből lett színész később műsorvezetőként is népszerű lett, olyan produkciókban láthattad, mint a Cool TV-n futó Cool Live, de a Csillag Születik és az X-Faktor háttérműsorainak is volt a házigazdája. Gyerekkori álmát valósította meg, amikor megvásárolta a Dunaharaszti mellett található 4000 négyzetméteres tanyát, amely közelebb nem is lehetne a természethez. 

Müller Attila műsorvezetőként lett ismert - Most egy tanyán él, és tyúkokat tart

Müller Attila és felesége Dunaharaszti mellett, az erdő szélén vásárolt tanyát.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük