Biciklifutárból lett a Magyar TikTok sztárja: több mint 2 millióan nézték meg a videóit

Erdődi Péter Bringásfutár néven vált híressé a TikTokon, így éli ma az életét.

Bringásfutár a TikTokról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdődi Péter a Covid időszaka alatt a biciklis futárkodás mellett tette le a voksát, hogy minél több pénzt tudjon keresni.

Nem sokkal később egy videójának köszönhetően nagy cégek figyeltek fel rá, ma már a TikTok az élete. Közösségi csatornáján őszinte, életszerű és vicces videókat oszt meg a futárkodásról és a munkája fontosabb pillanatairól.

Bringásfutár a TikTokról 

A Reggeliben mesélt arról, hogy eredetileg vendéglátással kereste a kenyerét, majd egy cikknek köszönhetően úgy döntött, kipróbál valami újat, amely jövedelmezőbb lehet számára.

erdodi-peter-tik-tok
Fotó: RTL/Reggeli

- 2020-ban kezdtem a biciklis futárkodást, előtte a vendéglátásban voltam, és egy üzletet vezettem. Pont akkor jött a Covid-mizéria, én pedig éppen otthon ültem, amikor láttam egy cikket, amelyben azt írták, hogy akár 500 ezer forintot is kereshet egy futár.

Sokszor 14-16 órákat töltött a biciklin, számára a futárkodás szenvedéllyé és szeretett sporttá is vált.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Ezután jelentkeztem is. Közel kétszáz óra kellett ennek az összegnek a megkereséséhez, alapvetően kerékpárral csinálom, és volt, hogy 16 órákat dolgoztam. Én megszállott kerékpáros vagyok, úgyhogy szeretem. Minél többet csinálod, annál jobban megszokod. Budán vagy a belvárosban szoktam mindig dolgozni, de most már kevesebbet, mert a TikTokkal foglalkozom főként.

@bringasfutar Mennyit keresnek és dolgoznak a legkeményebb bringás futárok?#bringasfutar #magyartiktok #futárélet #foodpandahu #kerékpár #válasz #kérdés ♬ original sound - Full Metal Dojo

Őt sem kerülték el a balesetek, amelyek sok biciklissel megeshetnek a belvárosi forgalomban. Ennek ellenére nem adta fel a munkáját, tovább folytatta a kellemetlenségek után is.

- A legtöbb pénzt a belvárosban kerestem, voltak sajnos baleseteim, és estem is már el. Ennek ellenére ezeket az ételeket is kivittem természetesen. Volt már egy borda- és egy ujjtörésem is a munka miatt.

erdodi-peter-tiktok2
Fotó: RTL/Reggeli

A TikTok felületére először poénból regisztrált csak fel, majd nagyon meglepődött, amikor több száz ezres megtekintései lettek a biciklis futárkodásáról szóló videóinak. 

- A TikTok úgy indult nálam, hogy viccből kitettem egy videót, és nagyon meglepődtem, mert már az első tartalmamat százezren megnézték, utána pedig már milliós nézettségem is volt. Nem sokkal később megkerestek a nagy cégek, és felkértek, hogy gyártsak videókat számukra. Ezt követően már a marketingosztályuknak is elkezdtem dolgozni, és egyre többen kerestek meg. Jelenleg három cégnek kezeljük az oldalát. Nagyon nagyot robbant a TikTok, ezt sosem gondoltam volna.

Horváth Éva munkája Balin

Horváth Éva és férje, Gábor 2022 január végén költöztek ki hosszabb időre az egzotikus Balira gyermekeikkel, az ötéves Kristóffal és az egyéves Alexszel. Az egykori szépségkirálynő a Reggeliben mesélt arról, hogy mivel is foglalkozik a festői szépségű szigeten.   

Kiderült, Horváth Éva mivel keres pénzt Balin: ezzel foglalkozik az egykori szépségkirálynő

Horváth Éva már a tanfolyam első óráján ráébredt arra, hogy mivel kell foglalkoznia.

Elolvasom

Cover-kép: Facebook/Erdődi Péter

Ezt is szeretjük