Borbély Alexandra dögösen kivágott estélyiben ment a premierre: a bevállalós ruha remekül állt neki

Borbély Alexandra Nagy Ervin új sorozatának premierjén merész szettben lépett a vörös szőnyegre.

borbély-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra is ott volt férje tegnap esti premierjén Pozsonyban. Nagy Ervin a Vedma című fantasysorozatban kapott szerepet, ezt mutatták be tegnap Szlovákiában.

A színésznő a nőies megjelenésre szavazott. Egy dögösen kivágott, testhezálló, fekete ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. Lezser bőrdzsekivel és élénklila magas sarkúval egészítette ki a szettet. 

Borbély Alexandra a Vedma premierjén

Szegedi Kata kreációjának pikantériáját a dekoltázs alatti rész adta: úgy alakították ki, hogy az anyag néhány helyen ne fedje viselője testét, így az összhatás dögös és bevállalós lett.

A Vedma című ötrészes széria egyébként napjaink Prágájában játszódik, de alaptörténete több száz évre tekint vissza. A misztikus elemekkel átitatott sztori összes epizódjában látható Nagy Ervin, az IMDB szerint egy Lukas nevű karaktert alakít. A sorozat a Voyo Originals nevű szlovák streamingszolgáltatón válik elérhetővé június 16-ától.

Nézd meg Borbély Alexandra és Nagy Ervin lakását!

A száz négyzetméteres otthon minden szegletéről a jó ízlés és stílus árulkodik.  Az otthonuk egy bel-budai társasház első emeletén található, az épületet nagy kert veszi körbe.  

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük