Borbély Alexandra babapocakja már ilyen nagy: testhezálló ruhában mutatta meg, hogyan gömbölyödik

Borbély Alexandra két képet posztolt az Instagramra. Egyet a terhesség előtt, a másikat várandósan.

borbély-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra két képet töltött fel magáról a közösségi oldalaira: az egyik a várandóssága előtt készült róla, a másik babapocakkal. A testhezálló ruhában jól látszik, hogyan gömbölyödik a hasa.

A színésznő és férje, Nagy Ervin június 17-én alaposan meglepték a rajongókat, tündéri fotóval jelentették be, hamarosan gyermekük fog születni. A kép alá azt írták: „Kettő lett, maradhat?” - ebből lehetett tudni, hogy ikreik lesznek, a rózsaszín lufik pedig azt árulták el, mindkét baba kislány.

Borbély Alexandra babapocakja

Borbély Alexandra a Reggeliben árulta el, decemberre várják a piciket, most pedig azt mutatta meg, mennyire látványos már a várandóssága. A két kép mellé csak annyit írt, különbségek. Íme, a babapocakos fotója:

A poszt nagy sikert aratott az Instagramon, rengeteg rajongó és pályatárs írt a bejegyzéshez. Voltak, akik megjegyezték, kedvencük gyönyörű kismama, mások azon csodálkoztak, milyen nagyok már a lányok. Mutatjuk a várandósság előtt készült képet is:

"Máris ekkorák a leányzók, szorítok!! Kitartást a melegekben!"

"Mindkettő bomba!"

Náray Tamás csak annyit fűzött hozzá a felvételekhez: "Te, jó ég!", Wolf Kati pedig szívecske emojikat küldött tetszése jeléül.

Klausmann Viktor párja terhes

Klausmann Viktor párja terhes. A Szerencsekerék egykori házigazdája nyolc éve ismeri párját, Nikit, akinek már szépen gömbölyödik a babapocakja.

Cover-fotó: RTL Klub/Mellékhatás

Ezt is szeretjük