Bódi Margó csillogó ruhában kápráztatta el a rajongókat - Rendhagyó koncertre húzta fel
Bódi Margó ötgyerekes nagymamaként is nagyon fiatalos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Margóról nem csak azt mondanák meg kevesen, hogy már ötszörös nagymama, de a fiatalabbik fia által posztolt fotó láttán az életkorát is nehéz helyesen megtippelni. 

Az énekesnő 38 évesen lett először nagymama: idősebbik fia, Guszti egy a nevét viselő fiúval és egy lánnyal, Evelinnel ajándékozta meg, míg a kisebbik fia, Csabi a szintén a nevét viselő, ma már 18 éves Csabival, Rómeóval és Liliennel gyarapította Bódi Guszti és Margó unokáinak sorát. 

Bódi Margó éveket letagadhat

Az énekes házaspár fiatalabbik fia, Bódi Csabi egy különleges családi fotót posztolt: azon a bal szélen a legfiatalabb Bódi Guszti, a jobbon pedig a legifjabb Bódi Csabi is látható, mind az öten felléptek a Sláger TV-n futó Bódi Buliban. 

A kommentelők nem győzték őket dicsérni, milyen elegánsak és csinosak. Az biztos, hogy Bódi Margóról kevesen mondanák meg, hogy közelebb van a hatvanhoz, mint az ötvenhez: pár nap múlva ünnepli az 58. születésnapját.

Bódi Margó tinédzser unokája, Evelin

Bódi Margó nagyobbik lányunokája, a tinédzser Evelin nagyon hasonlít az énekesnő fiatalkori énjére. Ezt bárki megállapíthatja a kettejükről készült fotókon.

Ezt is szeretjük