Bódi Margó ilyen karcsú lett: nem szabad tovább fogynia a családja szerint

Bódi Margó sokat fogyott az elmúlt időszakban, a nyaralás alatt pedig még vékonyabb lett.

Bódi Margó fogyása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bódi Guszti és Bódi Margó minden évben elutaznak Thaiföldre a kikapcsolódás jegyében. Idén majdnem három hónapot töltöttek az Indokínai-félszigeten, ahonnan a sok mozgásnak köszönhetően mindketten jó pár kilóval könnyebben tértek haza.

89 napot töltöttek külföldön, ebből 79 sportolással telt. A családfő kilenc, felesége három kilóval lett könnyebb. 

Bódi Margó fogyása

Bódi Margó korábban is sokat fogyott, ezúttal pedig úgy adta le a kilókat, hogy az nem is állt szándékában. Ezzel a mostani eredménnyel még látványosabb, milyen karcsú lett az alakja. A friss, nyaralós fotókon az arcán is nagyon látszik a változás.

A Facebookon is sorra kapja a bókokat, Thaiföldön sok olyan fotó készült róla, amelyen lenge, nyári ruhát visel - ezekben a darabokban is feltűnő, milyen csinos. Családja szerint viszont itt kell véget vetnie a fogyásnak.

- A családban mindenki egyetértett abban, hogy meg kell állnia, sőt egy kis hízókúrára fogtuk. A mi korunkban már nem szerencsés a hirtelen súlyveszteség, és nagyon csinos volt már így is - mesélte Bódi Guszti a Borsnak.

Nézd meg Liptai Claudia fogyását is!

A feszített munkatempó és a némi odafigyelés nyomot hagyott Liptai Claudia külsején: 10 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Liptai Claudia látványosan lefogyott: miniruhában ilyen karcsú 10 kiló mínusszal

Liptai Claudia életében az elmúlt időszak olyan pörgős volt, hogy előfordult, nem volt ideje enni.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük