Már a 9. hónapban van a 2005-ös Megasztár énekesnője - Bocskor Bíborkának kislánya lesz
Hamarosan megszületik Bocskor Bíborka első gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már a kilencedik hónapban van Bocskor Bíborka, akinek a nevét a Megasztár harmadik, 2005 őszétől 2006 tavaszáig tartó szériájában ismerte meg az ország. 

2006-ban őt kérte fel a Magashegyi Underground a Szeplős váll című dal feléneklésére. A szám 2007-ben nagyon népszerű lett, a dalt és a zenekart is jelölték a 2008-as Fonogram-díjkiosztón, ebben az évben mégis feloszlottak. 2009-ben alakultak újra, Bocskor Bíborka azóta is a zenekar tagja. Négy nagylemezük jelent meg - Ezer Erdő, Tegnapután, Talált tenger és 2019 tavaszán a Titkos életem -, illetve négy kislemezük - Szívtakarítás, Ezer város, Ragyogás és Szemszavak.

Bocskor Bíborka kislánnyal várandós

Az énekesnőt nem viselte meg a karanténban eltöltött időszak, hiszen az elmúlt hónapokat egyébként is a gyermekvárásnak szentelte volna.

bocskor-biborka
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

- Nekem az elmúlt két hónap egyébként is a várakozással telt volna, hiszen most vagyok a 9. hónapban. Most még több időt tudtam együtt tölteni a párommal, egy szép időszak volt mindamellett, hogy sajnos a járvány mindenkinek adott feladatokat bőven - mondta a 95.8 Sláger FM-en a 37 éves kismama, aki zeneileg is rendkívül aktív volt az utóbbi időben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- A Magashegyi Underground élete nem állt le a karantén ideje alatt sem. Tóth Krisztina verseivel foglalkoztunk, és nagyon szép dalokat sikerült összehoznunk, tulajdonképpen irodalmi-pop fúziókat. Szerintem nagyon értékes darabok, és nagyon büszke vagyok rá, hogy ez megvalósulhatott. Persze összességében hiányzik a színpad, a közönség, de őszintén szólva az elmúlt időszakban nem ezen volt a fókusz - vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak.

Bocskor Bíborka nem tudja még, hogy édesanyaként hogyan és miként alakul át az élete, valamint énekesi pályája.

- Nem döntöttem el előre semmit. Felelősséggel tartozom a gyermekem iránt, ahogy a zenekar, a velünk dolgozó stáb iránt is. Nem szerettem volna szabályokat felállítani, bízom benne, hogy úgyis megmutatkozik majd a helyes út. Szeretném megélni ezt a csodát, hogy gyermekünk születik. Ahogy vele együtt tudom majd csinálni, úgy fogok visszatérni a koncertezéshez. Nagyon várjuk már, hogy megérkezzen a kislányunk, akinek Zsolna lesz a neve - árulta el a műsorban. 

Varga Feri és Balássy Betty gyerekei

Gyönyörű Varga Feri és Balássy Betty családja. Nagyobbik fiuk, Dániel hat és fél éves, a kisebbik, Miksa júliusban két-, Róza lányuk kilencéves lesz. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes házaspár családi fotóit.

Ezt is szeretjük