Várkonyi Andrea miatt veszett össze végleg Palik László és Bochkor Gábor: ezért ért véget a barátságuk

Bochkor Gábor és Palik László évekig ápoltak barátságot, Várkonyi Andrea döntése miatt romlott meg a viszonyuk végérvényesen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor és Palik László a ’90-es években mindketten a televíziózás és a rádiózás meghatározó alakjai voltak. Egy korosztály lévén felmerülhet a kérdés, vajon rivalizáltak-e egymással? Nemleges a válasz erre, kapcsolatuk nem szakmai viszály miatt romlott meg.

Olyannyira nem tekintették egymást vetélytársaknak, hogy hosszú évekig jó barátságot ápoltak. Összejártak, együtt utaztak el az afganisztáni hadszíntérre, sőt Bochkor egyszer viccből lánya, Nóri kezét is odaígérte Palik idősebbik fiának.

Bochkor Gábor és Palik László

Ez a felhőtlen kapcsolat azonban megromlott. A story.hu szerint 2010-ben Várkonyi Andrea miatt vesztek össze.

várkonyi
Fotó: TV2

Palik László évekig közvetítette a Forma-1-et, majd a rallyversenyek világába is belekóstolt. Várkonyi Andreát is vonzotta a sport, ám Paliké helyett annak nagy riválisa, Szalay Balázs csapatában kezdett autózni. Ez a tette pedig megbocsájthatatlannak bizonyult. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok pletyka keringett akkoriban ezzel kapcsolatban, állítólag Palik László annyira megsértődött, hogy nem is volt hajlandó nyilatkozni ez ügyben. Várkonyi viszont elmondta a véleményét.

- Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hosszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze - írta meg szavait a Blikk Rúzs.

bocsi
Fotó: ATV/#Bochkor, TV2/Exatlon

Szalay Balázs autóversenyző is megerősítette a híreszteléseket. Ő annak idején a Színes Ász hasábjain árulta el, hogy Bochkor és Palik között valóban abban a pillanatban változott meg valami, hogy Várkonyi bekerült a csapatába.

Palik László és Marsi Anikó válása

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. Ez volt a szakításuk oka.

Ezt is szeretjük