Bíró Bea és ikertestvére egyenszettben: ilyen dögösek az ausztrál tengerparton

A két testvért alig lehet megkülönböztetni egymástól, nagyon szexi volt a megjelenésük ismét.

Bíró Bea és ikertestvére dögös szettben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bíró Bea és egypetéjű ikertestvére, Bíró Niki 11 évig modellként élvezték az élet és a szakma szépségeit Ázsiában. Beát a nézők 2022-ben a Nyerő Páros műsorában láthatták, ahol szerelmével, Törőcsik Dániellel együtt versenyzett a fődíjért.

Az ikrek Instagram-oldalaikon előszeretettel osztanak meg magukról közös fényképeket, amelyeken mindig nagyon dögösek.

Bíró Bea és ikertestvére Ausztráliában

A Bíró Bea és Niki közötti hasonlóság egészen elképesztő, egyes képeiken alig lehet őket megkülönböztetni. Legfrissebb posztjukat egyenesen Ausztrália egyik festői partjáról, a Bondi tengerpartról tették közzé.

Mindketten sortot és sportmelltartót viselnek, miközben hátulról gyengéden átfogják egymást. A kommentelők közül többen megjegyezték, hogy nagyon jó testvérek, ez csak úgy sugárzik közös képeikről. 

 "Bárcsak nekem is ilyen tesóm lenne, mint amilyen neked van! Szeressétek egymást!"

"Nagyon dögösek vagytok mindig, imádom a képeiteket, ráadásul inspiráló is, hogy ennyire szoros a kötődésetek." 

Rúzsa Magdi az ikrekkel főzött

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Keve, Zalán és Lujzi februárban lettek egyévesek. Főzőcskézős fotójukon meg is látszik, mennyire rohan az idő. A három csemetéről és édesanyjukról elképesztően cuki fotó készült. Az énekesnő éppen a konyhában főzőcskézett, gyermekei pedig az etetőszékükben ülve figyelték a történéseket.

Rúzsa Magdi hármas ikreivel főzőcskézett: nagyot nőttek, mióta utoljára láttuk őket

Rúzsa Magdi megmutatta, hogyan szokott Kevével, Lujzával és Zalánnal együtt alkotni a konyhában.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-kép: Instagram/Bíró Bea

Ezt is szeretjük