Felismered 47 évesen Betty Love-ot? Ő énekelte Az éjjel soha nem érhet véget című dalt
A Soho Party énekesnőjeként futott be a '90-es években. Betty Love a focirajongóknak köszönhetően tért vissza a köztudatba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2023-ban is kevés magyar ember van, aki ne tudná folytatni Az éjjel soha nem érhet véget című sláger sorait. A Soho Party dalának sorsa érdekesen alakult, bár eredetileg a ’90-es évek végén született meg, 2016-ban lett a focirajongók bulihimnusza.

A formáció énekesnője a szerzeménnyel együtt került pillanatok alatt újra a köztudatba. Boros Bernadett, vagy ahogy egy ország ismeri, Betty Love azelőtt évtizedekig nem lépett fel, nem adott interjút, a médiától teljesen visszavonultan élt.

Betty Love 2023-ban

A Palikék Világa by Manna vendégeként mesélte el, hogy hét esztendővel ezelőtt reggel kávézás közben kapta meg az egyik ismerősétől a videót, amelyen a magyar válogatott több ezer szurkolója skandálta egyszerre a dalt, amit nem sokkal később a Magyar Labdarúgó-szövetség a csapat indulójává választott. 

Ettől kezdve újra berobbant énekesnőként. A tévében viszont napjainkban sem sűrűn szerepel, a közönség inkább a koncerteken találkozhat vele. Elárulta, interjút adni kamerák kereszttüzében a komfortzónáján kívül esik.

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról is beszélt, anno miért döntött úgy, hogy hátat fordít a rivaldafénynek. A Soho Party 1998-as feloszlása után szólókarrierbe kezdett, a formációból kiválva olyan szerzeményekkel lett egyedül is sikeres, mint a Repülj tovább vagy az Olyan, mint a méz. 2006-ban hozta világra a kislányát, ezután évekig nem állt színpadon.

betty-love
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Volt egy kemény, dübörgős időszak, amikor a hétköznapok is aktívak voltak a különböző promóciós turnék miatt. Jártunk rádióról rádióra, vidékre (…) El szerettem volna kerülni a kiégést.

A tempóból ugyan visszavett, a szépsége mit sem változott az évek során. 47 évesen elképesztően dögös. 

Tévétorna-ikrek napjainkban

Fejes Erikát és Marát a nyolcvanas években a Magyar Televízióban a Tévétornának köszönhetően ismerte meg az ország. Mara a budatétényi Klauzál Művelődési Központban gazdasági asszisztensként dolgozik, Erika ovis tornát és iskolásoknak modern táncórát tart. Az emberek a mai napig felismerik őket az utcán. 

Ezt is szeretjük