A Konyhafőnök szigorú séfje volt - Bernáth Józsefet most alig ismertük fel
Bernáth József szakállat növesztett. Így elmennénk mellette az utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök már összesen 12 évadot élt meg a VIP és Junior szériákkal együtt. A műsor népszerűsége a mai napig töretlen, az új évad forgatása jelenleg is tart. Az RTL Magyarországnál azt nyilatkozták, hogy számos rendkívüli óvintézkedést vezetett be a műsort gyártó cég, ezért nem állították le a forgatást. A műsor résztvevői és a stáb például nem használhatják a tömegközlekedési eszközöket, szállításukat a gyártó oldja meg, és az éppen nem forgató versenyzők csak otthon tartózkodhatnak - írja a SorozatWiki.

A Konyhafőnök zsűrijének felállása változott az elmúlt években. Az első évadokban Fördős Zé mellett még Vajda Pierre és Bernáth József mondott ítéletet a versenyzők főztjére. Utóbbi jócskán megváltozott a képernyőn kívül töltött évek során, új külsejével alig ismertük fel az Instagram-oldalán.

Bernáth József új külseje

Fekete haj, sima arc és szigorú tekintet jellemezte anno, ehhez képest legutóbbi posztjában világosbarna szakállal mosolygott a követőire. 

2016-ban búcsúzott a tévézéstől a sztárséf, ennek egészen egyszerű oka volt: hiányzott neki a nyüzsgő, éttermi konyha légköre.

- Muszáj voltam visszamenni a konyhába, mert hiányzott. Arra jöttem rá, hogy nekem hiányzik maga a főzés. Kell az, hogy amikor kimegyek a vendégtérbe, akkor rögtön látom az emberek reakcióját, ahogy kóstolnak - mondta el a Life.hu 2017-es interjújában.

bernáth józsef konyhafőnök
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

Képeit elnézve mára minden vágyát kiélheti a konyhaművészetben, hiszen ínycsiklandó ételkölteményeket posztol.

A tudományát írásban is kamatoztatta, négy szakácskönyvet dobott piacra, amik mind a sikerlisták élén végeztek. A főzőversenyek világától sem szakadt el teljesen, zsűriként és versenyzőként egyaránt helytáll az ország különböző gourmet-fesztiváljain, illetve borvacsorákat és workshopokat is rendez.

Nem csoda, hogy otthonosan mozgott a televízióban, hiszen kis korától kezdve égett a vágytól, hogy szerepeljen. Csak kevesen tudják róla, de kétszer is felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, majd 24 évesen fordult inkább a gasztronómia felé. 

Rácz Jenő barátnője

Rácz Jenő és Dóri, akik A Konyhafőnök 2019 tavaszi adásai alatt szerettek egymásba, tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen míg a sztárséf temperamentumosnak vallja magát, addig kedvese inkább nyugodt természetű. Fotókon mutatjuk, milyen szép párt alkotnak.

Ezt is szeretjük