Berki Mazsi nádszálkarcsú, de férje szerint még nem tökéletes az alakja
Berki Mazsi megkérdezte a férjét, milyennek látja az alakját. Azt a választ kapta, hogy már majdnem tökéletes.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián 2018 márciusában, a Glamour-gálán jelent meg először új párjával, akinek kilétét csak másfél héttel korábban fedte fel. Ugyanebben az évben, a TV2 A legbátrabb páros című műsorának egyik novemberi adásában kiderült, hogy Berki titokban már feleségül is vette szerelmét. 

A polgári ceremónia után, az első évfordulójukon, 2019. január 26-án a Maldív-szigeteken az esküvői szertartásra is sor került a tengerparton. 

Berki Mazsi vékony

Fotóik alapján úgy tűnik, hogy a botrányhős és Berki Mazsi azóta is nagyon boldogok egymás oldalán, rengeteget utaznak, számtalan közös emléket gyűjtenek. De nem csak a pozitív élményekből jut mindkettőjüknek: Berkit mindig is sokan szapulták, megismerkedésük után pedig Mazsinak is kijutott a negatív kritikákból. Friss posztjáért is kapott hideget-meleget. Azon rózsaszín melegítőben mutatta meg karcsú alakját, de a poszt szövegéből kiderül, hogy férje szerint még nem tökéletes az alakja. 

"Már majdnem tökéletes, Kicsikém", mondta az én Szerelmem. Bár én elégedett vagyok a mostani alakommal, ha azt nézem, mennyit is tettem érte. Persze ez még nem az álomalak, de addig nem nyugszom én sem, amíg azt el nem érem - írta Mazsi. 

A kommentelők egy része dicsérte, milyen csinos, míg mások kiakadtak, hogy lehet egy olyan férfival, aki csak majdnem tökéletesnek látja. 

"Már majdnem tökéletes"... Mi van? Az urad enyhén szólva nem normális... az a lényeg, hogy ő tökéletes... Ja, kicsit sem."

"Majdnem ... azta mindenit. Mit szeretne még ? Jó lehet ilyen pasi mellett élni..."

"Nincs az a luxus vagy bármi, ami miatt egy ilyen egoista szarházival élnék, mint a kedves Krisztián. Szégyen az az ember... Mazsi, nem értem, hogy egy ilyen nő, mint te, hogy állhattál meg mellette..."

A cikk az ajánló után folytatódik

Berki Mazsi válaszolt is azoknak, akik szerint nem kellene olyan férfival élnie, aki ilyeneket mond. 

"A luxus egy állapot, a pénz eszköz... de egyiktől se leszel szerelmes és boldog. Krisztiánt sokan nem ismeritek, csak látjátok. Én egy olyan oldalát ismerem Natival együtt, amelyet senki más. Hogy néha kiakaszt-e? Naná! De kit nem akaszt ki a férje? Mindemellett, tisztel, szeret, épít és véd! 2,5 év alatt mindent megéltünk már... tényleg mindent, és a társam volt jóban és rosszban is... Friss szerelem, friss házasság, de nekem ő a másik felem. Érzem. Egyik jelzőt se használja rá az, aki igazán ismeri, amiket Te használtál."

Berki Krisztián is beszállt a válaszadásba, és elmagyarázta, miért nem bántódott meg a felesége azon, amit mondott neki. 

"Volt olyan kapcsolatom nem egy, ahol nem akartam szólni, vagy ha kérdezett, megbántani. Ott bántásnak érezték volna. De ez nem az a kapcsolat, ez szerelem házasság Mazsival, a szövetség kettőnk között, és ha Ő megkérdezi, 'Hogy nézek ki, szerelem?' A válaszom: 'Bomba, nagyon jól!' De ha azt kérdezi, tökéletes-e, a válaszom az, hogy "Nem!", és ez ilyenkor kizárólag arra vonatkozik, amiről kérdezi. Miért nem bántó? Mert szeretem, és tudja, minden szavam, mondatom igaz. Az igaz embert kevesen szeretik, de szerencsére Ő igen."

Berki Mazsi fürdőruhában 

Berki Krisztián feleségével és kislányával június végén az Adriai-tenger északi partvidékén található Jesolót választotta úti célnak. Nem csak a tájról posztoltak fotókat, Berki felesége azt is megmutatta, milyen dögös fürdőruhákban sütkérezik a vízparton. Csodás darabokat vonultat fel a csajos, színes egyberészestől a falatnyi bikiniig.

Ezt is szeretjük