Berki Mazsi eddig bírt hallgatni - Most kiborult a közösségi oldalán

Berki Mazsi kiakadt a pocakját firtató pletykák miatt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta kiderült, hogy Berki Krisztián egy párt alkot Mazsival, többször felröppent a hír, miszerint titokban összeházasodtak. A zártkörű nászra végül tavaly nyáron valóban sor került egy tengerparton, arra csak két tanú volt hivatalos, még a családtagjaiknak sem szóltak. Ezt követően már azt találgatták, Berki párja mikor lesz várandós, hisz azt nyilatkozták, mindenképpen szeretnének közös gyermeket. 

2018 őszén pletykák röppentek fel Berki Mazsi terhességéről, miután több olyan, Berkivel közös fotót is kiposztolt, ahol a férfi a nő hasát fogja, ezek azonban nem bizonyultak igaznak. Legutóbb akkor állították a rajongók, hogy gyanúsan gömbölyödik az ifjú feleség pocakja, amikor a Maldív-szigeteken nyaraltak. Főként egy piros fürdőruhás képre érkezett rengeteg komment, melyben a követők azt találgatták, vajon babát vár-e. 

"Na és ha babát vár? Vagy nem vár. Senkinek semmi köze, folyamatosan csak negatív kommentek jönnek: ha vékony, mert vékony, ha nagy A hasa akkor, mert. Szerintem senkinek sem tartozik magyarázattal" - fakadt ki egy, a találgatásokat megelégelő hozzászóló. 

Berki Mazsinál is betelt a pohár, ő is megelégelte, hogy idegenek olyan, csak a férjére és rá tartozó témával foglalkoznak, hogy terhes-e, vagy sem - mindezt ráadásul sokszor bántó, minősíthetetlen stílusban teszik, és tényként közölnek olyan állításokat, amelyek nem igazak. Közölte, már nem bír hallgatni, és a további találgatások megelőzése végett tudatja, hogy a családalapítást Berki Krisztiánnal 2020-ra tervezik. 

A 2019-es Story-gála sztárpárjai

Kíváncsi vagy, hogyan jelent meg Berki Krisztián és felesége a 20. Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán? Képes összeállításunkban őket is megnézheted. 

Ezt is szeretjük