Berki Mazsi smink nélküli fotója: semmi szüksége festékre
Berki Mazsi követői jobban szeretik, ha nem fedi semmivel az arcát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Mazsi az utóbbi két esztendőben népes követőtáborra tett szert az Instagramon. 2018-ban ismerhette meg a nevét az ország, ebben az évben jelent meg Berki Krisztián oldalán először a Glamour-gálán, majd a TV2 őszi műsorában, a Legbátrabb párosban - immár a feleségeként.

A 29 éves híresség rajongóinak száma azóta is folyamatosan nő, több mint 170 ezren követik figyelemmel, hogy miket posztol az Instagramra nap mint nap.

Berki Mazsi smink nélkül az Instagramon

Lelkes rajongói betéve tudják, milyen a stílusa, hol nyaral, vagy milyen sminket visel éppen. Utóbbinál szilárd meggyőződésük, hogy kedvencük akkor a legszebb, ha csak minimálisan, vagy egyáltalán nincsen kifestve. Hogy kedvezzen nekik, egyre többször fotózza így magát. Legutóbb is gyorsan szelfizett egyet, miután sminkese rendbe hozta a szemöldökét.

 "Smink nélkül és natúran, ahogy a többségetek szeret" - írta a posztjában.

Ahogy az lenni szokott, ezúttal is dőltek a hozzászólások a kép alatt. A legtöbben nagyon örültek, hogy ismét megbizonyosodhattak arról, Berki Mazsinak tényleg az áll a legjobban, ha nem fedi a vonásait semmivel.

„Végre! Így vagy a legszebb természetesen, örülj neki semmi szükséged sminkre! Szuper vagy!” - lelkendezett valaki.

Mások annak adtak hangot, hogy végre van egy híresség, aki nem ken többkilónyi festéket az arcára. 

Dundika smink nélkül

Dundikát ragyogó külsejű playmate-ként ismerte meg az ország. Általában tökéletes hajjal és makulátlan sminkkel áll a kamerák elé, ám az Instagramon olykor ő is megmutatja festetlen arcát.

Ezt is szeretjük