„Mazsival boldogabb volt, mint Pamelával” - Berki Krisztián anyja megszólalt fia két nagy szerelméről

Berki Krisztián anyja aggódik a menyéért, Berki Mazsiért, akivel a fia szerinte a legboldogabb volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony még mindig képtelen elfogadni, hogy a fia hirtelen elhunyt. Aggódik a menyéért és a nagyobbik unokájáért is. 

Berki Mazsival nagyon jó viszonyt ápol, majdnem mindennap beszélnek telefonon. A Hot! magazinnak azt is elárulta, szerinte a fia a kisebbik lánya anyjával volt a legboldogabb. 

Berki Mazsi és Hódi Pamela

- Mindenben mellette állok, és segítek, akár a kislányról van szó, akár bármi másról. Valóban voltak vitáik, de melyik házasságban nincsenek? Én úgy láttam, a fiam nagyon szerette Mazsit. Szerintem vele boldogabb volt, mint annak idején Pamelával.

berki-mazsi
Fotó: Profimedia

Berki Krisztián Mazsitól született lánya, Emma Katerina még csak féléves. Júlia asszony jobban aggódik a fia Hódi Pamelától született nagyobbik lányáért, Natasa Zselykéért, aki rátalált elhunyt édesapjára. Igyekszik vele sűrűn beszélni, de Natinak most az édesanyja a legfőbb támasza. 

berki-krisztian-hodi-pamela
Fotó: TV2

- Egyelőre nem jár pszichológushoz, elegendő neki az, hogy a szokásosnál is többet foglalkoznak vele. Nati majdnem kilencéves, felfogja a történteket, amit a körülményekhez képest jól dolgoz fel. Nyáron már szeretném, ha itt lehetne velem több időt, akár heteket is, mert erre eddig nem került sor, vártuk, hogy nagyobb legyen. 

Berki Mazsi smink nélkül és profin kifestve

Berki Mazsi nem titkolja, hogy volt már szépészeti beavatkozása: Berki valóságshow-jában a nézők is láthatták, amikor feltöltette a felső ajkát, amit túl vékonynak talált, nem volt vele kibékülve. Ha terméket reklámoz, mindig profin van kifestve, de néha látni festék nélküli arccal is. 

Ezt is szeretjük