Berki Mazsi mellvillantós estélyibe bújt: a legdögösebb nő volt a Dancing with the Starsban
Berki Mazsi az első adásban kiérdemelhette volna a Dancing with the Stars legszexibb sztárja címet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars harmadik évadának legelső adásában Berki Mazsi és profi partnere, illetve Papp Dorci is táncpartnere kapták a zsűritől a legkevesebb pontot, mégsem közülük került ki a kieső. 

A nézők döntése alapján a TV2 táncos show-műsora Rubint Réka és Facundo Arana számára ért véget a hétvégén. 

Berki Mazsi Dancing with the Stars ruhája

Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc tangójukra csípős kritikát kapott. Ördög Nóra azt tanácsolta, Mazsi ne törődjön a negatív kommentekkel, a tánc olyan kifejezésforma, amin keresztül ki tudja magából adni a fájdalmat, ami benne van, ugyanakkor még van benne bőven, amit meg lehetne mutatni, ehhez a legjobb helyen van. Facundo Arana mindent elhitt neki, amit táncolt, a profi partnere szerinte nagyon jól kiegészítette. 

Bereczki Zoltán szerint a tangó nem igazán Mazsi tánca volt, hiányolta a táncstílustól elvárt szenvedélyt. Juronics Tamás is csalódottnak mondta magát, még a kezek és lábak sem voltak jó helyen, az érzelmeket pedig egyáltalán nem látta. 6, 7, 5, 6 illetve 7 pontot, összesen 31-et kapott a páros. 

Ha a tánc nem is volt kellőképp szenvedélyes, Berki Mazsi mellvillantós ruhájába kiérdemelhette volna a Dancig with the Stars első adásának legszexibb sztárja címet. Képeken az első adás dögös sztárjai.

Ezt is szeretjük