Berki Mazsi mellvillantós estélyibe bújt: a legdögösebb nő volt a Dancing with the Starsban

Berki Mazsi az első adásban kiérdemelhette volna a Dancing with the Stars legszexibb sztárja címet.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Dancing with the Stars harmadik évadának legelső adásában Berki Mazsi és profi partnere, illetve Papp Dorci is táncpartnere kapták a zsűritől a legkevesebb pontot, mégsem közülük került ki a kieső. 

A nézők döntése alapján a TV2 táncos show-műsora Rubint Réka és Facundo Arana számára ért véget a hétvégén. 

Berki Mazsi Dancing with the Stars ruhája

Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc tangójukra csípős kritikát kapott. Ördög Nóra azt tanácsolta, Mazsi ne törődjön a negatív kommentekkel, a tánc olyan kifejezésforma, amin keresztül ki tudja magából adni a fájdalmat, ami benne van, ugyanakkor még van benne bőven, amit meg lehetne mutatni, ehhez a legjobb helyen van. Facundo Arana mindent elhitt neki, amit táncolt, a profi partnere szerinte nagyon jól kiegészítette. 

Bereczki Zoltán szerint a tangó nem igazán Mazsi tánca volt, hiányolta a táncstílustól elvárt szenvedélyt. Juronics Tamás is csalódottnak mondta magát, még a kezek és lábak sem voltak jó helyen, az érzelmeket pedig egyáltalán nem látta. 6, 7, 5, 6 illetve 7 pontot, összesen 31-et kapott a páros. 

Ha a tánc nem is volt kellőképp szenvedélyes, Berki Mazsi mellvillantós ruhájába kiérdemelhette volna a Dancig with the Stars első adásának legszexibb sztárja címet. Képeken az első adás dögös sztárjai.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük