Berki Krisztián temetésének részletei: Berki Mazsi mindenre felkészült
Berki Mazsi Berki Krisztián temetéséről nyilatkozott.

berki-mazsi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián váratlan halálhíre az egész országot sokkolta május hatodikán. Voltak, akik el sem akarták hinni, hogy a hír igaz. 

A médiaceleb felesége érthető módon a tragédia óta csak minimálisan kommunikál a közösségi médiában. Május hetedikén utolsó közös fotójukkal köszönt el férjétől, majd több mint másfél hétig nem tett közzé semmit.

Berki Krisztián temetése

Tegnap törte meg a csendet, az Instagramon adta hírül, megvan a helyszíne és a dátuma Berki Krisztián temetésének.

"Kedves Barátaink! Fájó szívvel tudatjuk, hogy férjemtől, Berki Krisztiántól, 2022. május 26-án, 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik szeretnék kegyeletüket leróni és utolsó útjára elkísérni, legyenek szívesek fehér ruhában érkezni. Nagyon nehéz, fájdalmas napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet." - olvasható Berki Mazsi oldalán.

A sztáranyuka azóta a Borsnak további részleteket árult el a temetésről. A napilapnak elmondta, mindenre felkészült, arra is, hogy minden virágot be tudjanak fogadni azoktól, akik úgy döntenek, elkísérik végső nyughelyére a 41 éves korában elhunyt egykori sportolót.

- Gondoskodtunk arról is, hogy az érkező virágokat tudjuk fogadni. Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek. A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztián-os, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra.

Berki Krisztián utolsó családi fotója

Berki Mazsi a férje halála óta először posztolt, egy eddig nem látott családi fotóval búcsúzott. Hódi Pamela szintén egy családi képpel köszönt el Berkitől.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük