Reagált a Life TV Berki Krisztián kirúgásának hírére: közleményt adtak ki
A Blikk ma reggel azt írta, információik szerint a csatorna nem folytatja a közös munkát Berkivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma délelőtt a Blikk azt írta, információik szerint a Life TV befejezte a közös munkát Berki Krisztiánnal. A celeb a tavaly augusztusban indult Bréking című talk-show egyik műsorvezetőjeként lett a csatorna egyik arca. 

2021. márciustól 8-tól a Van életünk című, hétköznap esténként jelentkező reality egyik szereplőjeként látható feleségével, Berki Mazsival együtt. 

Berki Krisztián kirúgására reagált a Life TV

A Blikk azt írta, a napokban új plakátot kapott Bréking, de azon nem szerepel Berki Krisztián, és ettől a héttől a Van életünk stábja már nem vesz fel új jeleneteket Berkivel és feleségével. A Life TV hivatalos válaszban reagált a lap értesüléseire. 

berki-krisztian-bréking
Fotó: Life TV/Bréking

"Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban a kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többed magával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig esetleg egyik-másik lezárul" - áll a közleményben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Berki Krisztián az elmúlt években többször szerepelt az újságok címlapjain kisebb-nagyobb botrányokkal. Múlt héten attól volt hangos a magyar sajtó, hogy az ügyészség közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást ellene. Szabálytalan és indokolatlan fékezéssel (a köznyelvben büntetőfékezéssel) kényszerített egy utasokat szállító autóbuszt vészfékezésre 2018 márciusában egy férfi, akit a videófelvételek alapján Berki Krisztiánként nevezett meg több hírportál is. 

Az autóbusz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A busz utasai közül többen megütötték magukat, és elestek, de személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a buszban 2,5 millió, a kocsiban körülbelül 14 millió forintos kár keletkezett. Az ügyészség közúti veszélyeztetés és jelentős kárt okozó rongálás bűntette miatt a közügyektől, valamint a járművezetéstől való eltiltást kezdeményezte. 

A Borsnak Hajdú Péter, a Life TV vezérigazgatója is megszólalt azzal kapcsolatban, miért nem lesz látható Berki a Van életünk későbbi részeiben. 

- A Van életünk reality műsor, amit hetek óta láthatnak a nézők a LifeTV-n. A műsort eredetileg is úgy indítottuk, hogy a nézők különböző szereplőket, különböző ideig láthatnak a képernyőn. Berki Krisztián egy ideig még biztosan szerepelni fog a leforgatott részekkel, de az ő szereplésével is egy meghatározott időszakra terveztünk, ami hamarosan véget ér. Ennek azonban nincs köze a napokban kiderült ügyéhez.

 Berki Mazsi smink nélkül és profin kifestve

Berki Krisztián felesége nem titkolja, hogy volt már szépészeti beavatkozása. Hajhosszabbítással és -pótlással is él, ugyanis nagyon vékony szálú a haja. Instagram-oldalán azt is megmutatta, hogyan néz ki edzés után, zsíros hajjal, valamint hajmosás után és egy profi sminkes által kifestve. 

Ezt is szeretjük