Váratlan fordulat: Berki Krisztián édesanyja és Mazsi kibékültek?
Berki Mazsi tette meg az első lépést Julika felé. Ezzel a gesztussal nagy örömet okozott az anyósának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi időszakban Berki Krisztián édesanyja és Berki Mazsi viharos kapcsolatától volt hangos a hazai bulvársajtó. 

Julika sok dolgot nehezményezett menyével kapcsolatban: Többek között az fájt neki, hogy úgy érezte, Mazsi életében nemkívánatos személy lett

Berki Krisztián édesanyja és Mazsi kibékült?

Azt nyilatkozta, több dolgot is helytelennek vél abban, ahogy menye gyászol. Julikát az is rosszul érintette, hogy nem láthatja az unokáját, Emmát. Mazsi ezzel kapcsolatban intézkedett: összehozott egy találkozót.

Julika a Hot! magazinnak részletesen beszámolt a találkozó körülményeiről. Elárulta, Mazsi az elfoglaltságai miatt nem tudott jelen lenni, de mindent precízen megszervezett. Julika Tatabányáról vonattal utazott Budapestre, bébiszitter kíséretében találkozhatott a kislánnyal.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Taxi várt az állomáson, egy nő integetett: kiderült, hogy ő a bébiszitter, aki közben egy másik kislányra is vigyázott. Boldog voltam, amikor megpillantottam Emmácskát. Jó volt látni, nagyon aranyos volt!

Végre magamhoz ölelhettem az unokámat!

Másfél órát töltöttek együtt a picivel, akit júliusban látott utoljára. Elárulta, ezután le kell ülepedjen benne sok minden. Kavarognak az érzései, keserűség, düh és mérhetetlen fájdalom van benne.

berki anyja
Fotó: TV2/Mokka

Mazsinak volt még egy gesztusa, ami nagyon jólesett a nagymamának. Üzenetet írt a találkozó után.

- Hogy reméli, jól éreztem magam, és majd beszélünk, és sűrűbben fogunk találkozni, hogy kialakuljon a kötődés. Bevallom, ez jólesett.

Berki Mazsi és kislánya

Berki Mazsi minden szabad percet kislányával, Emmával tölt. Már most rengeteg olyan anya-lánya program van, amely különleges a számukra: ilyen például a babaúszás, amelyre minden héten járnak.

Ezt is szeretjük