Berki Krisztián úgy beszólt műsorvezetőtársának, hogy az faképnél hagyta a stúdióban
Berki Krisztián a Life TV Bréking című műsorában azt mondta, senkinek semmi köze hozzá, hány képet tesz ki a lányáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az, hogy a szülők oszthatnak-e meg kiskorú gyermekükről a közösségi médiában fotókat, vagy sem, örök vita tárgya. Van, akik szerint a posztolás visszaélés a gyerek jogaival, akit így a pedofiloknak is kiszolgáltatnak, míg sok szülő szerint ez is csak egy a rájuk tartozó döntések közül, mint például az, hogy hogyan nevelik a csemetéjüket. 

A téma a Life TV Bréking című műsorában is vitát robbantott ki, aminek során Szabó Dóri szerint Berki Krisztián olyan stílusban beszélt vele, hogy faképnél hagyta kollégáját a stúdióban. 

Berki Krisztián beszólt Szabó Dórinak

- Nálad is látom, hogy Natiról viszonylag sok tartalmat sikerül kirakni. Szerinted ez helyes, hogy ennyit szerepelteted? - kérdezte Szabó Dóri.

berki-krisztian-szabo-dori
Fotó: Life TV/Bréking

- Honnan a francból tudnád te, hogy mi a helyes, vagy mi nem, ha nincs gyereked?! - vágta az arcába Berki. 

- Attól, hogy nekem nincs gyerekem, még lehet véleményem. És te honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem? Ez az a szint, ameddig nem megyünk el egy beszélgetésben. És ennyire bunkó nem lehetsz valakivel, akinek nem tudod, milyen háttérországa van ezzel a témával kapcsolatban - reagálta erre a műsorvezetőnő, aki közölte, hogy ha Berki nem tud vele normálisan beszélni, akkor nem is fog tovább mellette ülni, majd elhagyta a stúdiót. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hevesi Kriszta a védelmébe vette Szabó Dórit. Szerinte attól, hogy valakinek nincsen gyereke, nem jelenti azt, hogy ne lehetne a témáról véleménye. 

- Nem tudjuk, mi a sok, és mi a kevés.

Annyiszor osztom meg a gyerekemet, amennyi az én jóérzésembe belefér.

És csak olyan témákban osztom meg, amiben látom, hogy ő is benne van, és tündököl, szívesen csinálja - vette vissza a szót Berki. 

berki-krisztian
Fotó: Life TV/Bréking

- Én nem akartam megmutatni, amikor a homokozóban állva pisilek háromévesen, de a szüleim megmutatták, csak akkor fotóalbumnak hívták, ma pedig egy virtuális fotóalbumunk van. Szerintem nincs különbség, mert ezek a fotóalbumok ugyanolyanok, mint régen gyerekkorunkban, csak akkor a szomszéd látta, most pedig bárki láthatja - véli a volt focista. 

Berki Krisztián és Mazsi a Glamour-gálán

A világjárvány miatt márciusról szeptember 24-re halasztották a Glamour Women of The Year díjátadót, amit körültekintő egészségügyi óvintézkedések mellett rendeztek meg, így például kötelező volt a maszkviselés. Berki Krisztiánra és feleségére nemcsak a maszk levétele miatt akadtak ki sokan, hanem azért is, mert szőrmében jelentek meg. 

Ezt is szeretjük