Ördög Nóra így reagált a kritikára, hogy a gyerekeit áruba bocsátja
Ördög Nóra elmondta, mi a véleménye azokról a kritikákról, hogy visszaél a gyerekei jogaival, amikor megmutatja őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra nemcsak az egyik legismertebb műsorvezető, de férjével vezetett vlogsorozatuk is nagyon sikeres, emellett a 38 éves sztár számtalan termék reklámarca. Instagram- és Facebook-posztjaiban a gyerekei, Mici és Vencel is megjelennek, ezért sokan azzal támadják, hogy áruba bocsátja a gyerekeit, akik, ha majd felnőnek, számon fogják kérni. 

Osváth Zsolt 1KANAPÉN című beszélgetős műsorában mondta el a véleményét, mit gondol ezekről a kritikákról. 

Ördög Nóra ezért mutatja meg a gyerekeit

Szerintem ez az egész kicsit túl van misztifikálva. Én mindig is menekültem a szélsőségektől

- kezdte a magyarázatot a TV2 sztárja. 

Szerinte ő egy olyan szülőgenerációhoz tartozik, akiknek meg kell tanulniuk helyesen kezelni a közösségi médiát, és a gyerekeiket is meg kell tanítaniuk, hogyan mozogjanak ebben a közegben. Úgy véli, aki azt mondja, hogy a közösségi oldalakra kitenni a gyerek fotóját egyértelműen káros, az pont ugyanúgy nem tudja, hogy miről beszél, mint az, aki szerint ebben nincsen semmi rossz. 

ordog-nora4
Fotó: YouTube/1KANAPÉN

Egy kamasz gyereknek mindig van valamilyen problémája a felmenőivel. Mici és Venci is fognak lázadni, a szüleik fejéhez vágnak majd egy csomó dolgot, efelől Ördög Nórának sincsenek kétségei. 

- Annak a gyereke is oda fog állni a szülei elé, aki egyáltalán nem tett ki képet a gyerekéről. Ő majd egy tök más dolgot fog az anyja meg az apja fejéhez vágni. Lehet, pont azt, hogy "Te szégyelltél engem, apa? Minden barátom ott van a Facebookon meg az Instagramon, és te egy darab képet nem tettél ki rólam. Te engem szégyellsz?" Nem lehet, hogy ez lesz? Nem tudhatod. Fogalmunk sincs. Annyira az életünk részévé kezd válni, hogy ezt meg kell tanulnunk kezelni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Én azért nem izgulok emiatt egyáltalán, mert ez a két gyerek a mi két gyerekünk. Mi nem használjuk őket, nem csak úgy öncélúan kint vannak a falon, hanem az életünk részei, ezért keverednek oda, mert a mi életünknek a része, hogy látszunk. 

Azt is hallani, hogy visszaél a gyereke jogaival azáltal, hogy helyette hozta meg azt a döntést, hogy megmutatja. 

ordog-nora3
Fotó: YouTube/1KANAPÉN

- Erről szól a szülőség. 18 éves koráig ennek a gyereknek az én kezemben vannak a jogai. És nem csak arról döntök, hogy ő látszik, vagy nem látszik, hanem azt is én döntöm el, hogy milyen színű bugyit vesz fel ma reggel. Ennél sokkal súlyosabb dolgokban hozok helyette döntést, mert ez a feladatom, hogy a legjobb tudásom szerint döntsek helyette. 

Nem visszaélek a jogaival, eldöntöm helyette egy bizonyos életkorig, hogy neki mi lesz a jó. 

Melyik iskolába, melyik óvodába menjen, milyen játékot veszek neki. Ez maga a feladat, amit vállaltam azzal, hogy szülővé váltam - véli a műsorvezető. 

Ördög Nóra legszebb estélyi ruhái

A 38 éves tévés számos gála és nagyszabású rendezvény háziasszonya is volt, amelyeken szebbnél szebb estélyi ruhákban ragyogott. 2019 februárjában a jubileumi, 20. alkalommal megrendezett Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálának is ő volt a háziasszonya. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Ördög Nóra nyolc legszebb estélyi ruháját, amelyeket az elmúlt évben viselt. 

Ezt is szeretjük