Óvta lányát Berki Krisztiántól - Mazsi édesanyja ezért tartott a kapcsolattól
Berki Krisztiánnak meggyűlt a baja felesége édesanyjával kapcsolatuk hajnalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és felesége, Renáta - vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Mazsi - elválaszthatatlanok egymástól. Amióta 2018 elején szerelembe estek, sülve-főve együtt vannak. 

Kapcsolatuk szinte idillien gondtalannak tűnik, azonban ez nem mindig volt így: a 39 éves sztárnak alaposan meggyűlt a baja anyósával.

Mazsit édesanyja féltette Berki Krisztiántól, ezért nem igazán örült, mikor megtudta, kivel randizgat a lánya. Erről a Life TV, Nyugi! Köztünk marad című műsorában vallott az egykori labdarúgó.

Berki Krisztiánt nem kedvelte Mazsi édesanyja

Mazsit édesanyja féltette Berki Krisztiántól, ezért nem igazán örült, mikor megtudta, kivel randizgat a lánya. Erről a Life TV, Nyugi! Köztünk marad című műsorban vallott az egykori labdarúgó.

Már akkor látszott, hogy kényes a téma, amikor a műsorvezető, Szulák Andrea feltette a kérdést: "áldás-e vagy átok az anyós?" Berki Krisztián zavart kuncogással tudott csak reagálni. Ezután mesélte el, hogy szerelme anyjával nem jöttek ki jól. 

berki-krisztián
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Nálunk az anyós az elején nagyon nagy átok volt, nem szeretett, nem akart látni,

nem akart találkozni, nem akarta a lányát odaadni nekem, engem sem akart, hogy ott legyek, semmit nem akart. Aztán látta, hogy a lánya boldog. Látott változást, vagy esetleg időközben engem is jobban megismert. Ma már annyira áldás, hogy ő lett a lányom, Nati pótnagymamája - mesélte a műsorban. 

Berki Mazsi bikinis képei

Berki Krisztián szerelmének gyönyörű, karcsú alakja van, a modellek is megirigyelhetik a testét. Képes összeállításunkban megnézheted Berki Mazsi bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük