A műsorvezető elköszönni sem tudott - Berki élő adásban hagyta faképnél

Berki Krisztián a beszélgetés végén egyszerűen faképnél hagyta az ATV műsorvezetőjét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián múlt pénteken jelentette be, hogy indul a főpolgármester-választáson, szerinte Budapestnek változásokra és egy olyan vezetőre van szüksége, mint ő. Tegnap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt, ahol türelmesen és őszintén válaszolt Rónai Egon kérdéseire, majd egy kis műbalhéval az élő adás végén egyszer csak fogta magát, és faképnél hagyta a műsorvezetőt. 

Rónai Egon a tízperces beszélgetés végén feltette Berkinek a kérdést, amivel mindenki támadni fogja: mi a helyzet a felfüggesztett börtönbüntetésével. (Májusban tárgyalták Berki ügyét, amelyben az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt ötmillió forint vagyonelkobzás mellett egy év börtönt kért rá, két évre felfüggesztve - a szerk.)

- Nincsen felfüggesztettem, ez még nincsen, úgyhogy ezzel bárki támadhat. Viszont, Egon, úgy érzem, hogy én nem vagyok önnek szimpatikus. És tudom, hogy mi a problémája: az, hogy én ferencvárosi vagyok, ön meg MTK-s, úgyhogy beszélgessen magával - mondta Berki, majd felállt, és egyszerűen kisétált a stúdióból.

- Ez volt a legjobb végszó, ami ebben a stúdióban elhangzott. Én ezt nem is tudom felülírni - reagálta nevetve az 56 éves tévés.  

Berki Krisztián felesége bikiniben

Berki Krisztián és felesége, Renáta - ismertebb nevén Mazsi - imádják a víz közelségét, amióta 2018 elején egymásba szerettek, rengeteg közös élményben és utazásban volt részük. A sztárpár a rajongókkal is szereti megosztani, hogy milyen szép helyeken fürdőznek, így számos bikinis fotó található az Instán Mazsiról. 

Berki Mazsi bombázó bikiniben - Nem csoda, hogy Berki Krisztián beleszeretett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük