Béres Alexandra nagyobbik lánya már tinédzser: a 15 éves Panna kiköpött az anyja

Béres Alexandra nagyobbik lányával készített szelfit síelés közben. Így egymás mellett állva nagyon kijön, mennyire hasonlítanak.

béres-alexandra-mokka

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor megláttuk Béres Alexandra és nagyobbik gyermeke közös fotóját, hirtelen nem tudtuk eldönteni, hogy anya-lánya fotót látunk, vagy a testvérével közös szelfit - ide kattintva nézheted meg, hogy néz ki a húga.

A világ- és magyar bajnok sportoló síelés közben készített fotót idősebbik lányával. Elámultunk azon, Panna mennyit nőtt és változott az utóbbi időben.

Béres Alexandra nagyobbik lánya

Kislányként élt még a fejünkben, de ez a jelző cseppet sem illik már rá: 15 évesen bájos tini lett, aki a megszólalásig hasonlít az anyukájára.

Ugyanaz a mosoly és tekintet, illetve még a hajuk színe is megegyezik. Bár Béres Alexandra síszemüveget visel, így egymás mellett tényleg nagyon kijön, hogy Panna örökölte a vonásait.

A 47 éves fitneszedző kétszeres lányos édesanya: férjével, Barna Krisztiánnal 1996-ban kötötték össze az életüket. 2009-ben lettek először szülők, ekkor jött a világra Panna, a kis tesója, Flóra pedig 2014-es születésű.

Ördög Nóra lányával ment a divatbemutatóra: Mici így pózolt édesanyjával

Ördög Nórát lánya, Nánási Mici is elkísérte a Budapest Central European Fashion Weekre.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük