Béres Alexandra és ritkán látott húga: Rékával olyanok, mint az ikrek
Béres Alexandra és húga, Réka a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A testvérek olyan közel állnak egymáshoz, mint a karok és a lábak" - írja Helen Keller amerikai írónő. Nagyon szerencsésnek mondhatják magukat azok, akik testvérrel az oldalukon nőnek fel, hiszen egy életen át van kire támaszkodniuk.

Ezt a véleményt Béres Alexandra is osztja, húgát a legnagyobb kincsnek tartja az életében. A hazai fitneszvilág koronázatlan királynőjének családjáról viszonylag sokat megtudhatunk, ha megnézegetjük képeit az Instagramon.

Béres Alexandra és húga, Réka

Sokszor posztol közös programjairól a kislányaival, Pannával és Flórával. Olykor férjéről, Barna Krisztiánról is feltölt egy-két képet. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy van egy gyönyörű húga, mert Rékát csak nagyon ritkán mutatja meg.

Ha mégis lencsevégre kapja testvérét, követői mindig ujjonganak: csak ámulnak azon, hogy Réka milyen szép nő. Attól is leesik az álluk, hogy a lánytestvérek mennyire hasonlítanak egymásra. A hozzászólások között sokszor szerepel, hogy olyanok, mint két tojás.

Legutóbb augusztus 18-án álltak össze egy szelfi erejéig, és ahogy az lenni szokott, a rajongók bókjai most is elárasztották a kommentszekciót.

"A jó Isten csodálatos teremtményei!" - fogalmazott valaki. Míg mások szerint a testvérpárról sugárzik a szeretet.

Béres Alexandra a legjobb barátnőjének és lelki társának tartja Rékát, annyira nagy köztük az összhang, hogy még a babavárás örömeit is egyszerre tapasztalták meg. Mindössze két hónap különbséggel estek teherbe.

Magyar sztárok ritkán látott lánytestvérei

Képes összeállításunkban mutatjuk Dundika, Kulcsár Edina és Berki Mazsi ritkán látott lánytestvéreit.

Ezt is szeretjük