Elképesztő, Béres Alexandra és lánya mennyire hasonlítanak - Pannával közös fotót posztolt
Béres Alexandra és Panna lánya, mintha csak egymás tükörképei lennének.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Béres Alexandra Instagram-képétől elakad a szavunk: idősebb lányával, mosolyog a kamerába, aki édesanyja kiköpött mása.

A tízéves Panna szinte megszólalásig hasonlít a fitneszkirálynőre, ugyanolyan bájos mosoly és barátságos tekintet jellemzi.

Béres Alexandra és nagyobbik lánya

Meg is őrültek érte az Instagramon a rajongók, bókjaikkal halmozták el az anya-lánya párost. 

„Le sem tagadhatnád, hogy a kislányod” és „Annyira hasonlítotok, nagyon szépek vagytok!” - olvasható a kommentekben. 

Még a csinos gasztrosztár, Márton Adri is elámult a fotó láttán, ő ezekkel a dicsérő szavakkal illette a posztot: „Jaj de szuper ez a kép! Annyira jó rátok nézni! A boldogság sugárzik rólatok!”

Béres Alexandra két gyönyörű kislány büszke édesanyja. Pannának van egy ötéves kishúga, Flóra. A 43 éves sztár a Story magazinban osztotta meg gondolatait arról, mennyire közel állnak hozzá lányai.

- Nem telhet el úgy nap, hogy a lányaim ne érezzék a szeretetemet. Szavakkal, öleléssel, pici gesztusokkal, figyelmességekkel, szívességekkel, beszélgetésekkel és amivel csak tudom, éreztetem velük, hogy mennyire szeretem őket.

Sarka Kata és lánya, Noncsi

Noncsi, ahogy szülei becézik, 11 éves, és kész kis hölgy, ahogy nő, egyre inkább látszik, milyen sokat örökölt édesanyja szép vonásaiból. Közös fotóik nagy népszerűségnek örvendenek az Instagramon. Sarka Kata követői nem győzik elhalmozni őket bókokkal. Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen szép kamasszá cseperedett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya.

Ezt is szeretjük