A magyar színész 7 évvel válása után kolléganőjébe szeretett bele
Bereczki Zoltánnak megjósolták a szerelmet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Bereczki Zoltán hónapok óta egy párt alkot Bata Éva színésznővel, akit a legtöbben A mi kis falunk című sorozat, Tecájaként, a dögös kocsmárosként ismerhetnek, de láthattuk a 2018 decemberében bemutatott BÚÉK című romantikus vígjátékban, a Testről és lélekről, a Tiszta szívvel és a Veszettek című filmekben is. A Best magazin azt írja, kapcsolatuk az év elején kezdődött, pár héttel azután, hogy Palya Bea énekesnő közös számuk elkészülte után megjósolta: a 42 éves sztárra hamarosan rátalál a szerelem.

- Bea azt mondta, figyeljem meg, ez a dal meghozza nekem a szerelmet. Akkor még persze, nem sejthettem, hogy a jóslat hamarosan beteljesül. (…) Van abban valami boszorkányság, hogy amit decemberben mondott, abból januárra minden megvalósult. Belegondoltam, és rájöttem, hogy amit elképzelek, amit a fantáziám előhív, az nem először valósul meg – mondta Bereczki Zoltán a hetilapnak.

bereczki-zoltan-bata-eva
Fotó: TV2, Femina/Rátkai Márk

- A Csillagtérképben ott van, hogy "oly sok könnyem hullt" az elmúlt szerelmek miatt, hogy "bukdácsolgatok", és valóban, az elmúlt években a magány és a csalódás volt a téma az életemben. De a dalban ott van az is: "legbelül kereslek, és már holtbiztos vagyok, hogy megtalállak" – mesélte a Palya Beával készített dalról.

Amióta Bereczki Zoltán elvált 2012-ben Szinetár Dórától, a 32 éves Bata Éva az első, akiről kiderült, egy párt alkot a színésszel. A Best úgy értesült a színészpár ismerőseitől, hogy a szerelmesek, akik a Centrál Színház március 2-án bemutatott Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba, még nem költöztek össze, de minden szabadidejüket együtt töltik. Az év elején kezdődött a kapcsolatuk, és már ismerik egymás barátait.

2019-es Playboy Man of the Year díjátadó gála sztárpárjai

Gömöri András Máté színészt 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla kísérte el a Playboy-gálára. A színésznő szuperdögös volt a testhez álló miniruhában, nem csoda, hogy párja szinte le sem vette róla a kezét. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak a 2019-es Playboy Man of the Year díjátadó gála szerelmespárjai.

Ezt is szeretjük