Schumacher fia imádja a gyönyörű magyar sportolónőt – Már egy éve szerelmesek egymásba
Keszthelyi Vivien és David Schumacher 2018 óta élnek komoly kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ralf Schumacher fia, illetve Michael Schumacher unokaöccse, David 2018 februárjában kezdett randevúzni Keszthelyi Viviennel. Mind a ketten sportolók és a Formula-3 versenyzői jelenleg. A 18 éves, gyönyörű lány az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt a kapcsolatukról.

A világ egyik legfiatalabb pilótanője most a Formula-3-ban szerepel, és előfordul, hogy a párja ellen versenyzik, ám ez nem okoz kettőjük között semmiféle konfliktust.

- A versenyzővilágban teljesen más, ha a párod ellen versenyzel. Én azt tapasztaltam, hogy amikor a pályán vagyunk, akkor csak arra fókuszálunk, hogy megelőzzük azt, aki előttünk van, és harcoljunk. Ahogy felvesszük a bukósisakot, nem számít, hogy ki ül az autóban - mesélte.

keszthelyi-vivien-és-david-schumacher
Fotó: Hannes Magerstaedt/Getty Images, Instagram/Keszthelyi Vivien

Februárban ünnepelték az első évfordulójukat. A versenyek miatt mind a kettejüknek van dolga bőven, ennek ellenére sok időt tudnak együtt tölteni.

- Hála Istennek, sokat tudunk találkozni, valahol sajnos, de többet találkozom vele, mint a szüleimmel. Emiatt megpróbálom úgy összehozni, hogy a szüleimmel is találkozzak, ne csak vele. Egyébként sokat járok külföldre versenyezni, emiatt is tudunk sokat együtt lenni - tette hozzá.

Korábban a 2018 nyarán a Fókuszban mesélte el Keszthelyi Vivien, hogy már bemutatták egymást a szüleiknek. Ralf Schumacherrel is jó viszonyt ápol.

Ezt is szeretjük