Bereczki Zoltán kitálalt az Operettszínházról: 18 év után ezért hagyta ott

Bereczki Zoltán elárulta, hogy számos musicalszerepe után miért távozott a Budapesti Operettszínházból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán néhány nappal ezelőtt árulta el, hogy az összes szerepét visszaadta, hogy a másfél éves Flóra mellett főállású apa legyen. 

Felesége, Bata Éva visszatért a Radnóti Színházba, a színész csak a saját darabját játssza a Játékszínben, illetve koncertezik.

Bereczki Zoltán az Operettszínházról

Rónai Egon Húzós című műsorában egy évekkel ezelőtt meghozott, hasonlóan fontos döntésről is beszélt: arról, miért hagyta ott 18 év után a Budapesti Operettszínházat.

bereczki-zoltan
Fotó: Profimedia

Olyan sikerdarabokban játszott, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, a West Side Story, a  Kabaré, a Mozart!, A Szépség és a Szörnyeteg vagy - ahonnan a legtöbben ismerik - a Rómeó és Júlia. Döntésében csak még inkább megerősítette, hogy abban az időszakban a teátrumról szinte naponta láttak napvilágot negatív hírek. 

- Volt hátul is rossz… Egy csomó olyan helyzet volt… Nyilván nem adja ki az ember ezt névvel és címmel. De nem volt az a hangulat már ott, ami miatt az ember héttől tízig jól érezte magát - a 46 éves Bereczki Zoltán elárulta, hogy számos musicalszerepe után miért távozott a Budapesti Operettszínházból. A sztár szavait a Blikk idézte az ATV műsorából.

Olvasd el azt is, miért vált el Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra!

2005 nyarán házasodtak össze, lányuk 2007 decemberében jött a világra. 2012 augusztusában közleményben tudatták, hogy a különválás mellett döntöttek, ami mindenkit meglepett.

Bereczki Zoltán 9 évvel a válás után: ezért haragudott Szinetár Dórára és saját magára is

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra házasságát a külvilág tökéletesnek látta, azért is lepett meg mindenkit 2013-as válásuk.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük