Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya nyáron már 2 éves: a színész komoly döntést hozott Flóra miatt

Bereczki Zoltán el is sírta magát az ATV műsorának vendégeként, amikor elárulta, mit tett lánya miatt.

Bereczki Zoltán színházi szerepei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bereczki Zoltán könnyek között mesélt az ATV Húzós című műsorában a döntésről, amelyet a közelmúltban hozott: több mint húsz éve tartó színházi karrierje után az összes szerepét visszaadta, hogy főállású édesapa lehessen.

A színész két gyermek édesapja: Szinetár Dórával kötött házasságából született lánya, Zora 15 éves, Bata Évával közös gyermeke, Flóra idén augusztusban tölti be a második életévét.

Bereczki Zoltán színházi szerepei

Kisebbik gyermeke miatt döntötte el, hogy szabaddá teszi magát. Elárulta, úgy érzi, 46 évesen főleg az apaságra szeretne koncentrálni. 

bereczki
Fotó: YouTube/ATV Magyarország

A Centrál Színházban az összes szerepét visszaadta, csak a saját darabját játssza a Játékszínben, valamint koncertezik. Felesége közben visszatért a Radnóti Színházba, így napközben ő van otthon Flórával.

- Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e... A tegnapi fürdetésnél például a gyermekemről levettem a pelenkát, ő pedig visongva rohangált körbe a lakásban... - szemlézte a szavait a Blikk.

Olvass még többet Bereczki Zoltán és Bata Éva lányáról!

Bereczki Zoltán és Bata Éva kislánya 2021. augusztus 8-án lett egyéves. Flóra érkezése mindkettejük életét megváltoztatta, számukra ő a világ közepe. Édesanyja mesélt arról, milyen gyerkőc Flóra.

Bereczki Zoltán és Bata Éva lánya ilyen egyévesen: Flóra körül forog az életük

Bereczki Zoltán és Bata Éva élete a kislányuk körül forog. Így változott meg az életük, mióta megszületett.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük