Bella Levente volt a 2004-es Megasztár mackós énekese - 14 év alatt ennyit változott
Bella Levente, a Megasztár egykori felfedezettje nem adta fel a zenélést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bella Levente a Megasztár második szériájába jelentkezett 2004-ben, még az élő show-ba is bejutott, így a mackós testű fiatalember együtt versenyzett Tóth Gabival, Torres Danival vagy éppen Caramellel. Végül a kilencedik helyezett lett.

A zenélés most is az élete része

A Megasztár egykori felfedezettje ma már 42 éves családapa. Amióta véget ért a verseny, a rádiózást és a műsorvezetést is kipróbálta. Sokáig ő vezette a Lánchíd Rádión a Lecsó című műsort, de a Hír TV-ből, a Csörte című produkcióból is többen ismerhetik.

bella-levente-régen-és-most
Fotó: TV2/Megasztár, Facebook/Audioshake

A zenélés továbbra is az élete része maradt, 2012-ben a Megasztár egy másik felfedezettjével, Giorgióval alapított együttest Blues Others néven. Az elnevezés onnan jött, hogy mind a ketten nagy Blues Brothers-rajongók, és gondolták, csinálnak egy hozzájuk hasonló zenekart. Azóta ez a formáció megszűnt, ám 2016-ban újabb csapatot alapított, mely az Audioshake nevet kapta.

Bella Levente az együttesével és a Rock FM két műsorvezetőjével, Kiss Orsolyával és Bűdi Szilárddal.
Bella Levente az együttesével és a Rock FM két műsorvezetőjével, Kiss Orsolyával és Bűdi Szilárddal.
Fotó: Facebook/Audioshake

Első EP-jük 2017-ben jelent meg Nem adom címmel, illetve az ezt tartalmazó dalokat angolul is kiadták. Első nagylemezük, a Kiderül idén került a boltok polcaira. A csapat fellépett idén a VOLT Fesztiválon, de játszottak a Bikini, a Hooligans, illetve az Ocho Macho előzenekaraként is.

Ezt is szeretjük