Bebe élő adásban kotyogta ki, hogy új párja van - Össze is költözött szerelmével
Bebe a FEM3 Caféban árulta el, hogy újra szerelmes, párjával már össze is költözött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abebe Dániel, vagyis Bebe azért érkezett a FEM3 Café mai adásába, hogy Geszler Dorottyával együtt a férfiak és nők eltérő gondolkodásmódjáról beszélgessenek a műsorvezetőkkel. Az énekes az egyik kérdésre válaszolva végül azt is kikotyogta, hogy újra szerelmes, új párjával már össze is költöztek. 

Bebe nyolc együtt töltött év és öt év házasság után 2016-ban hivatalosan elvált feleségétől. Idén januárban boldogan újságolta, hogy két és fél évvel a válása után újra szerelmes: a 19 évvel fiatalabb Zsuzsával 2018 őszén, egy internetes társkeresőn találtak egymásra. A románc nem tartott sokáig, februárban az énekes már arról számolt be, hogy már nincsenek együtt, nagy volt a távolság, és végül a korkülönbség is problémákat hozott elő. 

bebe
Fotó: FEM3 Café

A 43 éves sztár nem maradt sokáig egyedül. Amikor a FEM3 Caféban arról beszélt, hogy rendmániás, azt is szóba hozta, hogy négy év alatt nagyon elszokott attól, hogy van valaki mellette. 

- Négy év után nekem most, két hete lett egy változás az életemben. Újra meg kell tanulni együtt élni valakivel.  Néhány szituációban furán érzem magam, mert a négy év alatt elszoktam tőle. A másik nyelvet beszélő partnerhez hozzá kell idomulni - mondta a műsorban. 

bebe2
Fotó: FEM3 Café

- Szerintem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Egyébként azon vigyorogtam, amikor mesélted, Rebeka (Kárpáti Rebeka, műsorvezető - a szerk.), hogy néha túlgondolsz dolgokat, mert a párom ugyanilyen. Mi, férfiak néha már talán túlzottan leegyszerűsítünk dolgokat. A nők szeretik minden oldalról megvizsgálni a dolgokat - osztotta meg véleményét a nézőkkel.

Az is elárulta, hogy mindössze két hete van együtt új párjával, de mindketten azt vallják, hogy lakva ismerszik meg a másik, ezért hamar összeköltöztek.  

Bebe különleges háza

Nem sok magyar énekes mondhatja el magáról, hogy olyan különleges házban él, mint Bebe. Egy gömbházat vett magának, ami belülről sokkal nagyobb, mint amilyennek kívülről tűnik. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük