Bebe megmutatta gyönyörű barátnőjét - Fél év után kisbabát szeretnének
Bebe és párja rohamléptekkel haladnak előre kapcsolatukban, egy hónap után össze is költöztek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bebe egy esztendővel ezelőtt még szerelmi csalódását heverte ki, már azt gondolta, soha többé nem talál párra, ám hamarosan újra eltalálta őt Ámor nyila.

Néhány hónappal ezelőtt lépett be az életébe Bogi, akivel első perctől kezdve érezte, hogy komolyak a szándékai. Olyannyira biztos volt a dolgában, hogy villámgyorsasággal összebútorozott a lánnyal. Első hónapfordulójukat már közös otthonukban ünnepelték.

Bebe és gyönyörű párja, Bogi

A 43 éves énekes utólag belátta, merész döntés volt, hogy ilyen rövid idő után egy fedél alá költöztek, de nem bánta meg.

- Mindketten gyakran dolgozunk otthonról, azt hittem, ha ennyire sokat vagyunk együtt, egy helyen, egymás agyára megyünk, de nem így lett. Konkrétan hiányzik, ha pár órát külön töltünk, és furcsa, ha nem sertepertél körülöttem - árulta el a Story magazinnak.

Továbbra sem szeretné, ha lassabb tempót diktálna kapcsolatuk, a lánykérést és a családalapítást is tervbe vette.

- Bogi elől sem titkolom a szándékaimat, olyannyira nem, hogy fel is tettem neki a kérdést, hogy „te, cica, hozzám jössz?” Azt felelte, megtudom a választ, ha tényleg megkérem. Nem tudom, mikor teszem fel a kérdést, de hogy egyszer megkérem a kezét, az biztos - mondta el az énekes.

Szinte már családként tekintenek magukra, ugyanis kutyáikat négylábú gyerekeikként aposztrofálják. Nem kizárt, hogy hamarosan nekifognak a babaprojektnek is.

- Mind a ketten benne vagyunk már a korban, így akár mennyire is gyorsnak tűnik a tempó, evidens döntés a családalapítás. Szeretjük egymást, és ugyanúgy képzeljük el a jövőt: együtt. Mind a ketten kislányt szeretnénk, de azt még nem beszéltük meg, mekkora családra vágyunk. Szerintem két gyerek lenne a legjobb.

Shane Tusup gyönyörű barátnője

Shane Tusup 2019 novemberében mutatta be Instagram-oldalán egzotikus szépségű barátnőjét, Courtney Brew-t. Képeken mutatjuk, milyen aranyos képeket mutatott meg róla közösségi oldalán.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ezt is szeretjük