Bebe 21 éve vonzódik Miló Vikihez: kiderült, mi állt szerelmük útjába
Bebe és Miló Viki között megvolt a szikra, mégsem jöttek soha össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azt mondják, "férfi és nő között nem létezik barátság”. A szkeptikusok szerint az egyik fél előbb-utóbb többet akar a másiktól, ez pedig óhatatlanul a kapcsolat megromlásához vezet.

Bebe és Miló Viki azonban rácáfol a kétkedőkre, 21 éve jó barátok. Igaz, náluk kimondott dolog, hogy vonzódnak egymáshoz. Fel is merült bennük a múltban, hogy összejönnek, mégsem lettek soha egy pár.

Bebe 21 éve vonzódik Miló Vikihez

Ismeretségük azokra az időkre nyúlik vissza, amikor az énekes a Picasso Branch együttes tagjaként zenélt.

- Száraz Tamás, azaz Tommy G az együttes oszlopos tagja, aki Viki unokatestvére. Mivel a zenekar gyakran megfordult Tomiéknál a családi összejöveteleken, Vikivel összeboronálódtunk, még bokszedzésekre is jártam hozzá. Ő egy aranyos kis nyuszi, de az edzéseken nem finomkodik, átmegy egy valódi kungfusárkányba - mesélte Bebe 2021 júniusában a Story magazinnak.

Nem csinálnak titkot abból, hogy mindkettejük fejében megfordult, több is lehetne köztük, ám az élet erre sosem kínált lehetőséget.

- Azért nem közeledtem, mert amikor ez egyáltalán felmerült bennem, hogy szeretnék, Bebe házasságban élt, amit tiszteltem. Aztán pedig nekem volt párkapcsolatom. Sosem történt semmi - ecsetelte a bokszolónő.

A mai napig nagyon szoros a viszonyuk, amelyet a munkakapcsolat még jobban megerősített. A sportoló internetes meditációkat tart, ehhez Bebe szerezte a zenét. Utóbbi úgy tartja, talán jobb is, hogy annak idején megmaradtak csak barátoknak, hiszen könnyen lehet, ha összejöttek volna, ma már nem is beszélnének egymással.

- Valaha lehetett volna köztünk valami, de nem lett. Ma is vonzó nőnek látom Vikit, de elfogadom, hogy így alakult a kapcsolatunk. Sőt nem is csak elfogadom, örülök is neki. Biztos vagyok benne, hogy így tud igazán szoros lenni a viszonyunk. 

Bochkor Gábor titkolt kapcsolata Molnár Anikóval

Molnár Anikó arról mesélt, hogy hónapokig együtt volt Bochkor Gáborral, de a műsorvezető nem volt hajlandó felvállalni a kapcsolatot a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük