Miló Viki plasztikáztatta az arcát: botoxoltatott, és a száját is feltöltette

Miló Viki a Tények Plusz kamerái előtt feküdt kés alá.

miló viktoria

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

„A legnagyobb vihar után mindig kisüt a nap” - akár ez is lehetne Miló Viki jelmondata, akinek az elmúlt két év élete egyik legnehezebb időszakát foglalta magába. A 42 esztendős ökölvívó azonban felállt a padlóról, és most boldogabb, mint valaha.

A sportolónak egészségügyi és anyagi problémákkal is szembe kellett néznie. Összesen nyolcszor találtak melanómát a testén, utolsó daganatát 2019 nyarán diagnosztizálták. A gyógyulás után jött az újabb pofon, a koronavírus-járvány kitörése után a biztos megélhetése került veszélybe. 

Miló Viki plasztikáztatta az arcát

- Aki kibírja azt, hogy nem keres, vagy nagyon minimálisat keres, az ember legyen a talpán. Volt olyan, hogy sírva feküdtem le, mert nem tudtam, hogy mit hoz a holnap. Van nyolc kiskutyám, gondoskodnom kell róluk, és mindig attól rettegtem, hogy jaj, mi lesz - mesélte a Tények Plusz interjújában.

miló-viki-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

A bokszolónő ezek után elhatározta, nem vár a csodára, önerőből reformálta meg az életét. Online edzéseket kezdett tartani, és életmódváltásba kezdett. A mindennapos sporttal és az egészséges étkezéssel 15 kilótól szabadult meg. Ám a teste átalakulása után nem volt maradéktalanul elégedett a külsejével. A sok stressz és a nagy fogyás nyomot hagytak a bőrén, emiatt plasztikai sebészhez fordult. 

miló-viki-batch
Fotó: Instagram/Miló Viktória

A ledobott kilók után megereszkedett arcát botoxszal, illetve finomszálas arcfiatalító kezeléssel tetette feszessé, valamint a száját is feltöltette. Elárulta, nem foglalkozik az esetleges kritizálókkal, amíg jól érzi magát a bőrében, addig mindenki azt mond rá, amit akar.

- Nagyon fontos, hogy megtanulja az ember, hol a határ. Sokan el tudnak menni olyan irányba, ami már nem szép, nem nőies, sőt nagyon látszik a változás. Én csak tényleg annyit szerettem volna, hogy, amit lefogytam, egy kicsit feszesebb legyen.

Magyar sztárok, akik nem titkolják a plasztikájukat

Van, aki azért plasztikáztat, mert elégedetlen önmagával, mások a párjuk miatt jutnak erre az elhatározásra, ám akadnak olyanok is, akiknek egy betegség, baleset vagy sérülés miatt nincs más választásuk. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akik nem titkolják, plasztikáztattak valamit az arcukon. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük