A Fekete vonat sztárja 23 év után elköltözött családjától: munkásszállón él hónapok óta
A Fekete vonat sztárja, Beat anyagi mélypontra került a januári nagy koncertjük után, azóta is nehéz körülmények között él.

fekete-vonat-beat
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Beat, azaz Fehér Tibor a január 7-i Fekete vonat-nagykoncert után nagyon nehéz helyzetbe került a pénzügyi problémák miatt. 

Problémás magánélete is hozzájárult, hogy már október óta egy munkásszállón él, ahol van ideje átgondolni az elmúlt időszak eseményeit.

Beat a munkásszállón

A zenész a Borsnak beszélt arról, hogy miért döntött a munkásszállón való tartózkodás mellett.

- Egy munkásszállón lakom most. Ha tiszta az idő, akkor az emeleti ablakokból rálátni a Papp László Sportarénára. Milyen vicces ez. Vagy szomorú. Nem is tudom, mit érezzek. Lassan három hónapja vagyok itt.

Nem a Fekete vonat botránya miatt költözött a munkásszállóra, de az is hozzájárult, hogy jelenleg is ott kénytelen lenni.

- Otthon volt egy kis balhé, gondoltam, a koncert előtt nem csinálom ki magam érzelmileg. 23 éve vagyunk házasok, néha elkerülhetetlen egy veszekedés. Szóval október végén eljöttem otthonról, az önkormányzati bérleményünkből.

Azt tervezte, a Fekete vonat-koncert után hazamegy, és két évtized után először elmegy a feleségével kettesben nyaralni, ám ez a pénzügyi botrány után meghiúsult. Most azt sem tudja, hogy fogja a következő napokat kifizetni a munkásszállón. 

- Még sosem voltunk sehol. Nem külföldre gondolok, csak mondjuk Hajdúszoboszlóra vagy valami ilyen helyre. Csak ketten. A nagy összeg vitt volna haza. Ezt a lehetőséget is elvették tőlem…

L.L. Junior ezért hagyta ott a Fekete vonatot

L. L. Junior mindössze 15, Mohamed Fatima 16 éves volt, amikor 1997-ben Beattel együtt megalapították a Fekete vonat nevű hiphopegyüttest. A zenekar nevével megegyező első albumuk 1998 szeptemberében jelent meg. Ezt követte a következő évben A város másik oldalán, 2001-ben a Harlemi éjszakák, 2004-ben a Még várj. Két platina- és egy aranylemezt is kaptak. L.L. Junior elárulta, hogy valójában miért intett búcsút egykor a zenekarnak.

Cover-kép:Facebook/Beat

Ezt is szeretjük